Başkonsolostan 'Nene Hatun'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Başkonsolostan 'Nene Hatun'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkonsolostan \'Nene Hatun\'a Geçmiş Olsun Ziyareti

GÖRÜŞMENİN ardından açıklama yapan Ergin, terör örgütü PKK mensuplarının Kubal'a saldırdığı olayın "çok üzücü ve kabul edilemez" olduğunu dile getirdi.

19.05.2018 12:29

GÖRÜŞMENİN ardından açıklama yapan Ergin, terör örgütü PKK mensuplarının Kubal'a saldırdığı olayın "çok üzücü ve kabul edilemez" olduğunu dile getirdi. Ergin, "Devletimizin, Fethiye Hanımın yanında olduğunu kendisine bir kez daha hatırlatmaya geldik. Bir ihtiyacı, bir sıkıntısı olup olmadığını sorduk. Her türlü ihtiyacının giderilmesi konusunda elimizden geleni yapacağımızı söyledik. Bu konuyu takip edeceğimizi vurguladık" diye konuştu.

16 yıldır Londra'da yaşayan Kubal da yaşanan olayda kendisini iten ve elindeki Türk bayrağını almaya çalışan PKK yandaşlarına "Engelli aracımı görüyorsun. Bana mı gücün yetiyor?" diye seslendi. Bir kadının itilmesinin "çok üzücü" olduğunu vurgulayan Kubal, kendisinin de bu üzüntüyü yaşadığını dile getirdi.

ERDOĞAN: BU ASRIN NENE HATUN'U

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin milletvekilleriyle iftarda yaptığı konuşmada Kubal ile ilgili, "Kendisini telefonla aradım, tebrik ettim. 'Sen, bu asrın Nene Hatunusun, Şerife Bacısısın.' İşte bu PKK'lılar dedikleriniz benim o Şerife Bacıma, Nene Hatunuma bakın söz geçiremiyor. O ahlaksız, bir bayana o şekilde saldırdığı halde bayrağı ona teslim etmiyor. Olay bu kadar açık, net" demişti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Başkonsolostan 'Nene Hatun'a Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement