Belçika'da Albümünü Tanıttı - Son Dakika
Dünya

Belçika'da Albümünü Tanıttı

Belçika\'da Albümünü Tanıttı

Belçika'da yaşayan sanatçı Burak Arslan 'Sensizlik' adını verdiği ilk albümünün tanıtımını Brüksel'de yaptı.

26.12.2012 17:08

Belçika'da yaşayan sanatçı Burak Arslan 'Sensizlik' adını verdiği ilk albümünün tanıtımını Brüksel'de yaptı.

Aslan'ın, ilk albümünün tanıtım gecesine, Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, meclis üyeleri, sanat camiasından sanatçılar ve bir çok davetli katıldı. Burak Arslan şarkıların bestesinin kendisine ait olduğunu belirterek şöyle dedi:

"Şarkılarım genelde Aşk üzerine ve Aşıklar üzerine. Yıllardır müzikle uğraşıyorum, burada 'Alaturka' isminde güzel bir grup kurduk. Müzik dinlemeye gittim, sahneye çıktım, bu grubu oluşturdum. Biz konser ve özel günlerde sahne alıyoruz. Benim bu ilk albümüm ve yakında ikinci albümünde çalışmalarına başlayacağım. Hedefim Türkiye piyasasında bir yer edinmek. Bu gece beni burada yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim."

Albümünün tanıtımı esnasında konuşan sanatçı Burak Arslan, ilk albümünde 'Hani bir gün olur da' şarkısına çektiği klibiyle müzik hayatına başladığını, bu albümde emeği gecen bize destek veren herkese ve sevdiklerime binlerce kez teşekkürler diyerek küçük bir konser verdi.

Tanıtım gecesinde konuşan Schaerbeek belediye başkan yardımcısı Sait Köse "Belçika Türk toplumu son yıllarda öyle bir yere geldi ki, işadamı, sanatçısı ve başarılarıyla, Avrupa haritasında Belçika ve Brüksel son yıllarda parlıyor. Başarılı bir Türk toplumu haline geldik. Sanatçı Kubat buradan bizim içimizden çıktı onun için burada yaşayan her başarılı Türk'ü destekleyip alkışlamamız gerekir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Belçika'da Albümünü Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement