Belediyeden İlahi Konseri - Son Dakika
Güncel

Belediyeden İlahi Konseri

Belediyeden İlahi Konseri

Abdullah Beyhan konseri Ağrı Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda 30 Haziran ilahi sanatcısı Abdullah Beyhan ilahi konseri verecek.

29.06.2012 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Belediyesi İlahi sanatcısı Abdullah Beyhan konseri Ağrı Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda 30.06.2012 tarihi saat 19 30 da ilahi sanatcısı Abdullah Beyhan ilahi konseri verecek.

İlahi konseri sunumunu Ahmet Kemal Bacak'ın Yapacağı sunumun ardından İlahi sanatcısı Abdullah Beyhan Ağrılı hemsehrilerimizde ilahi konseri verecektir Tüm Ağrı'lı hemşehrilerimiz bu konsere davetlidir.

Abdullah Beyhan'ı tanıyalım

1986 İstanbul'da doğdu. 5 yaşına kadar doğduğu semt olan Eyüp'te ikamet etti. İlk ve orta öğretimini Sultangazi'de tamamladı. İlkokul sonrası Sümbül Efendi Erkek Kur'an Kursun'da bir yıl Kur'an ve dini bilgiler eğitimi aldı. Tasavvuf musikisiyle o yıllarda tanıştı.

1996 yılında Süleyman Özcanlı ile beraber Marmara Fm'de Papatyalar Açarken programının küçük konuğu olan Beyhan, ilahileriyle programın neşe kaynağı oldu. İlk albümü 'Ya Allah' 1998 yılında Öz Beyhan Prodüksiyon markasıyla sevenleriyle buluştu. Birinci albümdeki başarı bir yıl sonra çıkacak olan 'Sen Yarattın' albümünün hazırlıklarına hız verdi.

Müzik eğitimi ve çeşitli sebeplerden dolayı albüm çalışmalarına uzun süre ara verdi. Bu zaman zarfında def, tef,bendir, kudüm, küp, darbuka, bateri, çalmaya başladı. Ayrıca 2 yıldır hem percusion hem de ney üflemeye devam etmektedir.

Vatani görevini tamamladıktan sonra Tasavvuf musikisi ve müzik alanında çalışmalarına hız verdi. Söz, beste ve yorumlarıyla bir çok meşhur sanatçıyla çalışmalarını sürdürdü.

Beyhan, 2 yıl aradan sonra 2008 yılında S.A.V adlı albüm çalışmalarına başladı. 18 aylık uzun bir çalışmanın sonucu aranjörü Emre DEMİRHAN`ın kayıt stüdyosunda, muhterem babası İsmail BEYHAN yönetmenliğinde (S.A.V) isimli albümle sevenlerine tekrar merhaba dedi ve piyasada hızlı bir çıkış yaptı. Çeşitli TV programlarına ve organizasyona katılan Beyhan, dinleyenlerinden olumlu tepkiler alıyor ve bunun mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden İlahi Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement