"Benim İçin Fiziki Güzellik Önemsizdir" - Son Dakika
Magazin

"Benim İçin Fiziki Güzellik Önemsizdir"

"Benim İçin Fiziki Güzellik Önemsizdir"

Eski Türkiye güzeli Meltem Doğanay, kendisi için fiziki güzelliğin önemli olmadığını söyledi.

28.08.2011 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde çocuklarıyla birlikte tatil yapan eski Türkiye güzeli Meltem Doğanay, kendisi için fiziki güzelliğin önemli olmadığını söyledi.

1986 Türkiye güzeli Meltem Doğanay, 14 yaşındaki oğlu Mert, 8 yaşındaki kızı Melikesu ve 5 yaşındaki kızı Bengüsu ile birlikte Akçakoca'da tatil yapıyor. Akçakoca Otel'de konaklayan Meltem Doğanay, otelin havuzunun kenarında güneşlendikten sonra çocuklarıyla birlikte sahile inerek Karadeniz'in serin sularında yüzdü. Bikinisiyle poz veren Meltem Doğanay, çocuklarının her şeyden önemli olduğunu belirterek, "Benim için fiziki güzellik önemli değil. Bunun dışındaki değerler, manevi güzellik daha üstün. Her şey güzellik değil. 3 yıl önce eşimi kaybettim, onun getirmiş olduğu depresyondan biraz kilo var. Benim için çocuklarım her şeyden önemli" dedi.

Meltem Doğanay en büyük isteğinin zerafet okulu açmak olduğunu, dizilerde de rol alabileceğini söyledi. Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ile görüştüğünü, reklam yüzü olarak ilçenin tanıtımına katkı sağlamanın gündeme geldiğini söyledi. - Düzce

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin 'Benim İçin Fiziki Güzellik Önemsizdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement