Bergama Kaymakamı'ndan Duygusal Veda - Son Dakika
Yerel

Bergama Kaymakamı'ndan Duygusal Veda

Bergama Kaymakamı\'ndan Duygusal Veda

Hatay Vali Yardımcılığına atanan Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, yeni görev yerine unutulmaz bir veda yemeğiyle uğurlandı.

15.08.2013 18:01

Hatay Vali Yardımcılığına atanan Bergama Kaymakamı Ahmet Ertan Yücel, yeni görev yerine unutulmaz bir veda yemeğiyle uğurlandı.

Bergama Kaymakamlığı'nın evsahipliğindeki davet, protokolü de bir araya getirdi. Kaymakam Ahmet Ertan Yücel, Bergama Garnizon Komutanı Albay Zeynel Abidin Demirtaş, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, yemeğe eşleriyle birlikte geldiler.

Gecenin konukları arasında Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar ile Bergama'daki derneklerin başkanları da vardı. Mesai arkadaşları da Kaymakam Yücel'i yalnız bırakmadı.

Yemeğin sonunda bir veda konuşması yapan Yücel, önce Hatay Vali Yardımcılığı'na atanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ardından da Bergama'nın kendisi için önemini anlattı. Yücel; "Bu atama ile ilgili mutluyum, gururluyum. Ancak, böylesi güzel bir ilçeden ayrılmanın da burukluğunu yaşıyorum. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biliyorum ki bundan sonraki yaşamımda Bergama ve siz değerli Bergamalıların ayrı bir yeri olacak" dedi.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise Yücel'e, Bergama Halısı ve dört yıllık çalışmaları anısına plaket hediye etti. Gönenç, görev süreleri boyunca Yücel ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını söyledi ve yeni görevinde başarılar diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama Kaymakamı'ndan Duygusal Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement