Beşiktaş'ın Santrforları Golü Unuttu - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Santrforları Golü Unuttu

Beşiktaş\'ın Santrforları Golü Unuttu

Beşiktaş bu sezon santrfor bölgesinde görev yapan oyuncularından gol katkısı almakta büyük sıkıntı yaşıyor.

21.09.2018 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Norveç temsilcisi Sarpsborg'u 3-1  mağlup eden Beşiktaş'ta, santrfor bölgesinde oynayan Cyle Larin bu karşılaşmayı  da gol atamadan tamamladı.
Bu sezon 12 resmi karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlı takımın kadrosunda  bulunan santrforlar Cyle Larin, Vagner Love ve Mustafa Pektemek, gol yollarında  uzun süreli suskunluklarıyla dikkati çekiyor.
Beşiktaş'ta santrforlar adına son golü takımdan geçen hafta ayrılan Alvaro Negredo attı, Cyle Larin ve  Vagner Love ise onar resmi maçtır fileleri  havalandırmayı başaramadı.
Larin iyi başladı ama sustu
Siyah-beyazlı ekibin 23 yaşındaki oyuncusu Larin, sezona iyi  başlamasına rağmen son dönemdeki performansıyla beklentileri karşılayamadı.
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde B36 TorshavnVodafone Park'ta 6-0  yendiği 2. ön eleme turu rövanş karşılaşmasında hat-trick yapan Kanadalı oyuncu,  sonraki 10 resmi maçın 8'inde şans bulmasına rağmen gol atamadı.
Vagner Love'ın tek golü penaltıdan
Geçen sezonun devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Vagner  Love, geçmiş yıllardaki golcü kimliğini Beşiktaş'ta bulamamanın sıkıntısını  yaşıyor.
Aytemiz Alanyaspor formasıyla Süper Lig'de gol krallığı yaşayan  Brezilyalı santrfor, bu sezon Beşiktaş adına sadece bir gol atabildi. Vagner  Love, takımının B36 Torshavn'ı 6-0 yendiği karşılaşmada kazanılan penaltıyı gole  çevirmişti. 34 yaşındaki oyuncu, sonraki 10 maçta sadece 2 kez süre alabildi  ancak gol bulamadı.
Mustafa Pektemek kadroya bile giremiyor
Beşiktaş'ın yerli santrforu Mustafa Pektemek ise yine beklentilerin  bir hayli uzağında kaldı.
Bu sezon sadece deplasmanda B36 Torshavn ile oynanan ve 2-0 kazanılan  maçta sonradan oyuna dahil olan Mustafa, diğer karşılaşmalarda tercih edilmedi.
Gol atan da gitti
Beşiktaş'ta son maçlarda etkili olan Alvaro Negredo ise Birleşik Arap  Emirlikleri takımlarından El Nasr'a transfer oldu.
Siyah-beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya  deplasmanında LASK Linz'e 2-1 yenildiği rövanş maçında turu getiren golü son  dakikalarda atan İspanyol oyuncu, Süper Lig'deki Büyükşehir Belediye Erzurumspor  ve Antalyaspor karşılaşmalarında da birer gol attı. Negredo, daha sonra takımdan  ayrıldı.
Savunma oyuncuları daha skorer
Siyah-beyazlı ekipte savunmada görev alan isimler, bu sezon  santrfordaki oyunculardan daha çok gol atma başarısı gösterdi.
Beşiktaş, santrforları ile 7 kez fileleri havalandırdı, bu süreçte  savunma oyuncuları ise toplam 9 gole imza attı.
Stoperde görev yapan Pepe, 5 kez fileleri havalandırarak, Ryan Babel  ile takımın en skorer ismi oldu. Sağ bek Gökhan Gönül 2 gol atarken, sol bekte  görev yapan Caner Erkin ile savunmanın göbeğinde oynayan Enzo Roco birer defa gol  sevinci yaşadı.
Açığı Pepe ile Babel kapattı
Siyah-beyazlı ekipte santrforların gol yollarındaki açığını Pepe'nin  yanı sıra Ryan Babel kapattı.
Orta sahanın solunda görev alan Babel, bu sezon 5 gole imza attı.
Siyah-beyazlı ekipte orta sahada görev yapan oyunculardan Oğuzhan  Özyakup ve Jeremain Lens ikişer, Ricardo Quaresma ile Tolgay Arslan da birer kez  skor üretti.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Santrforları Golü Unuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement