Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Bılıc Beşiktaş Gibi Çok Büyük Bir Kulüpte Çalışacak Olmaktan... - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Bılıc Beşiktaş Gibi Çok Büyük Bir Kulüpte Çalışacak Olmaktan...

Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşma sağladığı teknik direktör Slaven Bilic için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

28.06.2013 22:07

Nerede OYNARSAK OYNAYALIM OLUMLU ATMOSFERİ OLUŞTURABİLİRİZ

SAHADA KAZANILMIŞ BİR HAKKIN BU ŞEKİLDE KAYBEDİLMESİ ÜZÜCÜ BİR DURUM

BEŞİKTAŞ'IN PROSINECKI İLE ANLAŞMASI DURUMUNDA DA SEVİNİRDİM

MİLLİ TAKIM HOCALIĞINA BAŞLADIĞIMDAN BERİ CHE GUEVARA'DAN VE ROCK'N ROLL'DAN BAHSETMEKTEN HEP KAÇINDIM

BEŞİKTAŞ FUTBOL GENEL DİREKTÖRÜ ÖZEN BİLİC'İN BAŞARILI OLMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM

Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşma sağladığı teknik direktör Slaven Bilic için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in de yer aldığı törende yeni teknik direktör Slaven Bilic, şunları söyledi

BEŞİKTAŞ GİBİ ÇOK BÜYÜK BİR KULÜPTE ÇALIŞACAK OLMAKTAN DOLAYI GURUR DUYUYORUM

Beşiktaş gibi çok büyük bir kulüpte çalışacak olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Beşiktaş taraftarını tüm Avrupa tanıyor. Onların enerjisini kendi enerjimizle birleştirip rakiplere karşı bir avantaj elde edeceğimizi düşünüyorum. Geçen sezon kötü bir sezon geçirdim. Yaşadığım zor günler dolayısıyla şimdi bir endişe duymuyorum, tam tersine bir an evvel çalışmalara başlamak ve ilk maçıma çıkmayı arzuluyorum. Beşiktaş taraftarı Hırvatistan'da, İngiltere'de, İtalya'da her yerde tanınan bir grup. Bu enerjiyi birleştirmemiz gerekiyor. Sakin ve soğukkanlı kalarak saha içinde odaklanmayı yapabilmeliyiz. Ben Hırvatistan'ın güneyinde Split'te büyüdüm. Orada da benzer gelenekler var.

TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYORUM

Almanya'da oynadığım dönemde birkaç kez Türkiye'ye gelmiştim. 2008'deki olağanüstü maçta yine Türkiye'ye karşı oynamıştık. Türkiye'yi çok seviyorum. Hatta bende İngiltere'den bile öncelikli hale geldi diyebilirim.

FATİH TERİM'LE DOSTLUĞUMUZ VAR

Fatih Terim'le dostluğumuz var. Kendisine saygım var. Kendisini sadece Türkiye'de değil İtalya'da da kanıtlamış bir teknik adam. Onunla ilgili olumlu hislerim var, ama rakibiz ve onun takımını yenmeye çalışacağız.

NEREDE OYNARSAK OYNAYALIM OLUMLU ATMOSFERİ OLUŞTURABİLİRİZ

Hangi statta oynarsak oynayalım taraftarlarımız o etkileyici atmosferi yaratacaktır. Sonuçta bir statta oynayacağız. Nerede oynarsak oynayalım olumlu atmosferi oluşturabiliriz. Bu konuda bir endişe duymuyorum.

ÖNDER ÖZEN İLE YAPILACAK TRANSFERLER HAKKINDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

Önder Özen ile yapılacak transferler hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Elle tutulur bir gelişme olduğunda sizlere bildiririz. Yanımda oturan Önder Özen Bey buraya gelmemin asıl sebebi. Bana gösterdiği enerjisi, iyi niyeti ve sıcaklığıyla ilk teması benle kuran isim oldu. Her ne kadar kendimizi uzun süredir tanımasak da kendisi ile olan ilişkilerimizi yukarılara taşıyıp Beşiktaş için çalışmaya devam edeceğiz. Bugünden itibaren birbirimize yardımcı olarak Beşiktaş'ı yukarılara taşımaya çalışacağız.

TRANSFERLERLE TAKIM YARATAMAZSINIZ

Genç oyuncuların yetiştirilmesi konusunda konuşmalar yaptık. A takım hocası olsam da bu konuda katkı yapmak isterim. Transferlerle takım yaratamazsınız. Önemli olan deneyimli ve genç oyunculardan iyi bir ekip çıkarabilmektir. Benim için tek geçerli kriter oyuncunun performansıyla beni etkileyebilmesidir.

SAHADA KAZANILMIŞ BİR HAKKIN BU ŞEKİLDE KAYBEDİLMESİ ÜZÜCÜ BİR DURUM

UEFA'dan gelen cezanın yazık olduğunu düşünüyorum. Sahada kazanılmış bir hakkın bu şekilde kaybedilmesi üzücü bir durum, ama bunun bizim motivasyonumuzu etkileyeceğini sanmıyorum.

FERNANDES DÜNYA KLASINDA OLAN BİR İSİMDİR. KALİTESİ TARTIŞILMAZ

Almeida, Almanya'da oynadığı günlerden beri tanıdığım bir isim. Kaliteli bir isim. Manuel Fernandes'i, tırnak içinde söylüyorum 'Benim takımım Everton'dan' tanıyorum. Dünya klasında olan bir isimdir. Kalitesi tartışılmaz.

BEŞİKTAŞ'IN PROSINECKI İLE ANLAŞMASI DURUMUNDA DA SEVİNİRDİM

Beşiktaş Prosinecki ile görüşmüş. Robert benim çok eski bir arkadaşım. 5 sene birlikte teknik adam olarak çalıştık. Her zaman iyi ilişkilerimiz oldu. Onun için hep iyi şeyler istedim. Prosinecki ile Beşiktaş'ın anlaşması durumunda da çok sevineceğimi söyledim. Ancak anlaşma olmadı ve kulübünde kaldı. Takımında yaptıkları da ortada. Beşiktaş'ın Prosinecki ile irtibatı kesildikten sonra görüşmeye başladık. Aramızda bununla ilgili bir husumet veya anlaşmazlık olmadı. Kendisinden tabii ki bilgiler aldım. Kendisi Kayserispor'u çalıştırdığı için yakından tanıyor ülkeyi ve ligi. Konuştuk tabii ki.

ZAMANLA TÜRK İNSANIYLA VE TÜRKİYE'YLE SICAK İLİŞKİLER OLUŞTU. ŞİMDİ DE BURADAYIM

Türkiye - Hırvatistan maçı, Türkler için çok iyi geçmişti. Bizim için ise dramatik anlar olmuştu. Arkadaşlarım da ailem de, İngiltere'nin benim için çok önemli ve çalışmak istediğim bir yer olduğunu bilirler. Ancak zamanla Türk insanıyla ve Türkiye'yle sıcak ilişkiler oluştu. Şimdi de buradayım

MİLLİ TAKIM HOCALIĞINA BAŞLADIĞIMDAN BERİ CHE GUEVARA'DAN VE ROCK'N ROLL'DAN BAHSETMEKTEN HEP KAÇINDIM

Müziğe tabii ki ilgim var. Gitarı bir kere çalarsanız zaten bırakamazsınız. Milli takım hocalığına başladığımdan beri Che Guevara'dan ve Rock'N Roll'dan bahsetmekten hep kaçındım. Çünkü bu yanım teknik adamlığımdan daha çok konuşulur diye korktum. Bu süreçte biraz da uzak kaldım gitardan. Müzikle ilgili olan taraf benim asıl işimin önüne geçmemeli.

BEŞİKTAŞ FUTBOL GENEL DİREKTÖRÜ ÖZEN BİLİC'İN BAŞARILI OLMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIM

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen ise şöyle konuştu

Beşiktaş'ta yeniden yapılanma devam ediyor. Bunun yanında transfer çalışmaları da sürüyor. Hocanın oyuncularla ilgili bilgisi var. Slaven Bilic'in buraya gelmesinde bana destek olan başkanımız Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bana güvenip altına imza attılar. Bilic'in başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağım, bundan şüpheniz olmasın. Kendisinin huzurlu bir ortamda çalışabilmesi için her türlü çalışma yapılacak.

Teknik direktör Slaven Bilic, basın mensuplarının sorularının ardından sözleşmeyi imzaladı ve futbol genel direktörü Önder Özen'le birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Bılıc Beşiktaş Gibi Çok Büyük Bir Kulüpte Çalışacak Olmaktan... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement