Beşiktaş - Medipol Başakşehir Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Beşiktaş - Medipol Başakşehir Maçından Notlar

Güneş kazanan kadroyu bozmadıQuaresma ve Mustafa Pektemek yokBeşiktaş'ta ilk 11'deki 2 isim ceza sınırında Abdullah Avcı'dan Atiker Konyaspor 11'i Başakşehir'de Arda ve Gökhan döndü, Epureanu yokCan Bartu unutulmadıOlgucan KALKAN / İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında üst...

13.04.2019 19:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneş kazanan kadroyu bozmadı

Quaresma ve Mustafa Pektemek yok

Beşiktaş'ta ilk 11'deki 2 isim ceza sınırında

Abdullah Avcı'dan Atiker Konyaspor 11'i

Başakşehir'de Arda ve Gökhan döndü, Epureanu yok

Can Bartu unutulmadı

Olgucan KALKAN/ İSTANBUL - Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş sahasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayan mücadelede Cüneyt Çakır düdük çaldı. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarın Ongun üstlendi.

Teknik direktör Şenol Güneş, Medipol Başakşehir karşısında geçen hafta deplasman 7-2 kazanılan Çaykur Rizespor maçının 11'inde değişikliğe gitmedi. Kaleyi diğer maçlarda olduğu gibi Karius'a emanet eden Güneş, savunma dörtlüsünü Gökhan Gönül, Vida, Mirin ve Medel'den oluşturdu. Savunmanın hemen önünde Atiba-Dorukhan ikilisini görevlendiren Güneş, bu iki oyuncunun önünde Lens, Ljajic ve Caner Erkin'e şans tanıdı. Tecrübeli teknik adamın santrfor bölgesinde tercihi de Burak Yılmaz oldu.

Beşiktaş'ın Medipol Başakşehir karşısındaki 11'i şöyle: Karius - Gökhan Gönül, Vida, Mirin, Medel, Atiba, Dorukhan, Lens, Ljajic, Caner, Burak.

QUARESMA VE MUSTAFA PEKTEMEK KADRODA YOK

Siyah beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Ricardo Quaresma ve Mustafa Pektemek, Medipol Başakşehir karşılaşmasının kadrosunda yer almadı. İki futbolcu geçen hafta deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor maçının kadrosunda da yer almamıştı. Quaresma ve Mustafa Pektemek, son olarak Süper Lig'in 25'inci haftasında oynanan Atiker Konyaspor maçında kadroda yer almıştı. O mücadelede Ricardo Quaresma 90 dakikada sahada kalırken, Mustafa Pektemek ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayıp, forma şansı bulamamıştı.

BEŞİKTAŞ'TA İLK 11'DEKİ 2 İSİM CEZA SINIRINDA

Siyah beyazlı ekipte Medipol Başakşehir maçı öncesinde ilk 11'deki iki futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Siyah beyazlı ekipte karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Gary Medel ve Caner Erkin sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta deplasmanda oynanacak Demir Grup Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta ceza sınırında olan diğer isim Ricardo Quaresma ise maç kadrosunda bulunmuyor.

ABDULLAH AVCI'DAN ATİKER KONYASPOR 11'İ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçen hafta Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın 11'inde değişikliğe gitmedi. Kaleyi Mert Günok'a teslim eden tecrübeli teknik adam savunmada Caiçara, Mahmut, Attamah ve Clichy'e şans verdi. Orta ikiliyi Emre Belözoğlu ve İrfan Can'dan oluşturan Avcı, hücum hattını ise Visca, Mossoro ve Elia'dan oluşturdu. Avcı'nın forvet hattındaki tercihi ise son haftalarda olduğu Brezilyalı yıldız Robinho oldu.

Medipol Başakşehir şu ilk 11 ile sahada yer aldı: Mert - Caiçara, Mahmut, Attamah, Clichy, İrfan Can, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Robinho.

BAŞAKŞEHİR'DE ARDA VE GÖKHAN DÖNDÜ, EPUREANU YOK

Turuncu lacivertli ekipte Abdullah Avcı, sakatlığı sebebiyle geçen hafta Atiker Konyaspor karşısında kadroya dahil etmediği Arda Turan ve Gökhan İnler'i Beşiktaş maçının kadrosuna dahil etti. İki futbolcu da bir haftalık aranın ardından kadrodaki yerlerini aldı. Öte yandan uzun süredir sakat olan Moldovalı futbolcu Alexander Epureanu ise Beşiktaş maçının kadrosunda da yer almadı.

CAN BARTU UNUTULMADI

Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçı öncesinde geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yuman Fenerbahçe ve Türk sporunun efsane isimlerinden Can Bartu da unutulmadı. Mücadele öncesinde Vodafone Park'ta Bartu için saygı duruşunda bulunuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Beşiktaş - Medipol Başakşehir Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement