Beşiktaş, Quaresma Transferi İçin Görüşmek İsteyen Çin Kulüplerinin Teklifini Kabul Etti - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Quaresma Transferi İçin Görüşmek İsteyen Çin Kulüplerinin Teklifini Kabul Etti

Daha önce Ricardo Quaresma için gelen teklifleri erteleyen Beşiktaş yönetimi fikir değiştirdi. Siyah-beyazlı ekip Çin kulüplerine "Ciddiyseniz görüşelim" mesajı iletti.

11.05.2018 08:47  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hem yaşlanan kadroyu gençleştirmek hem de maaş maliyetlerini düşürmek isteyen Beşiktaş yönetimi, Quaresma için altı ay önce gelen 15 milyon euro civarındaki teklifleri Dünya Kupası sonrasına ertelemişti.

Amaç ise yıldız futbolcunun Rusya'da vitrine çıkarak değerini artırmasını sağlamaktı. Ancak Fikret Orman ve ekibi, bu konudaki tavrını değiştirdi.

Çinlilere menajerler aracılığı ile "İsterseniz Haziran'da görüşebiliriz" mesajı iletildi. Quaresma'nın da görüşmelere açık olduğu belirtildi.

VAGNER LOVE'I ALIN, EMRE AKBABA'YI VERİN

Çinlilerin ilgisi sadece Quaresma ile sınırlı değil… Adriano ve Babel'e de Uzakdoğu'dan teklifler geldiği ancak teknik direktör Şenol Güneş'in, iki yıldızın satılmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

Bu arada Everton'a giden Cenk'in yerini dolduramayan Negredo ve Love'ı göndermenin hesaplarını yapan siyah-beyazlılar, iki oyuncu için formül arayışında… Yönetimin, Alanyaspor'a "Love'ı geri alın, yerine Emre Akbaba'yı verin" önerisinde bulunacağı belirtildi.

6.5 MİLYON EURO ÖDEMEKTEN KURTULDULAR

İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, Beşiktaş Kulübü'nün, bir dönem stadın reklam alanlarını pazarlayan ve bir taksitin zamanında yatırılmamasını gerekçe göstererek icra yoluna giden Aktif Reklam'a borcunun olmadığına karar verdi. Böylece siyah-beyazlılar 6.5 milyon Euro ödemekten kurtuldu. Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Kulübün önüne haciz kamyonlarının yanaştırılması içimizi acıtan bir olaydı. Titizlikle çalıştık, borcumuz olmadığı ortaya çıktı" dedi.

Beşiktaş, Quaresma Transferi İçin Görüşmek İsteyen Çin Kulüplerinin Teklifini Kabul Etti

Son Dakika Spor Beşiktaş, Quaresma Transferi İçin Görüşmek İsteyen Çin Kulüplerinin Teklifini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • mıstık: q7 bjk jübile yapanakadar oynamalı 10 6 Yanıtla
  • mıstık: q7 bjk bırakma bjk q7 siz q7 bjk siz olmaz 7 5 Yanıtla
  • mıstık: q7 satılmamalı yeri doldurulamayacak tek oyuncu 4 0 Yanıtla
  • HAKAN: BU AKTİF REKLAM DENEN FİRMA KAN EMİCİ VAMPİRDİR. BJK KULÜBÜNÜN BÖYLE KÖTÜ FİRMALARLA NE İŞİ VARDIR NEREDEN BULUR İLGİNÇ 3 0 Yanıtla
  • mıstık: q7 satılmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 3 0 Yanıtla
  • SEZGİN: BEYLER CK BOĞAZİÇİ ELEKTRİK A.Ş.İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA GÜVENCE BEDELİ ADI ALTINDA SOYGUN YAPIYOR HABERİNİZ OLSUN FATURALARINIZA İİYİİ BAKINNN. 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: satın da ikinci feda demeyin artık yemezler..... 0 0 Yanıtla
  • Quaresmaaa: Gidemez gitmemeli 0 0 Yanıtla
  • Altuğ : Besiktasi Besiktas yapan son yillarda Q7 dir. Tasaruf etmek gerekiliyorsa. Şenol Güneş Babel, Lens gidebilir. Yazıklar olsun. Zamanında Lucescu nun digerini bilmediniz şimdi de Q7 nin 0 0 Yanıtla
  • fisul: Quaresma 10 m len fabri 20 m len oğuzhan 50 m len tiner üçlüsü :) 0 0 Yanıtla

Advertisement