Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Kazanabileceğimiz Bir Maçtı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Kazanabileceğimiz Bir Maçtı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş derbi sonrasında konuştu. Güneş, "Üzgünüz çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı." dedi.

24.09.2018 23:34  Güncelleme: 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Beşiktaş'ı konuk etti. Büyük heyecana sahne olan derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonunda mücadeleyi değerlendirdi.

"KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI"

Güneş, "Üzgünüz çünkü kazanabileceğimiz bir maçtı. Oyunu kapatarak başlayıp hızlı çıkmayı düşündük. İlk yarı oyunu kapattık ama çok az pozisyon vardı, daha iyi atak yapıp daha çok şans bulabilirdik. İkinci yarı daha iyi oynarken hücumda pozisyon bulamadık. Rakibin kanatlardan geleceğini biliyoruz, öyle bir gol yememiz onları oyuna ortak etti, hem moral hem seyirci desteği olarak avantaj yakalayabilirlerdi." dedi.

"CANER ERKİN 'HADİ BE' DEMİŞ, BİLMİYORUM"

Tecrübeli hoca, "Özellikle hücuma çıkarken çok kayıp yaptık, rakibin hücuma çıkarkenki boşluklarını değerlendiremedik.Gökhan yanıma geldiğinde top benden çıktı dedi, hakeme söyle değiştirsin demiştim, söyledi ama hakem kararını verdim herhalde dedi. Caner de hakeme "hadi be" demiş herhalde, ne demişse bilmiyorum, bana söylenen o. Gelirken içeri sinirliydi, o da bana söylemedi."diye konuştu.

"KAVGA OLMADAN MAÇI BİTİRDİK"

Güneş, "Aklı selim insanlar benim orada Fenerbahçe'ye edilen küfürü onaylamayacağımı bilir. Sahadaki oyuncular ve taraftarlar iyi cevap verdi. Yönetimi de ağırlamışlar. Gördüğüm tablo olarak güzel bir şekilde, beklenen kavga olmadan maçı bitirdik" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Kazanabileceğimiz Bir Maçtı

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Kazanabileceğimiz Bir Maçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • FeNeR BaHçE 1907: yav he he beraberlik neyinize yetmiyor tinerciler sizi :) 4 12 Yanıtla
  • a: senin miadın doldu bu yıl son senen.. 5 6 Yanıtla
  • Polat Yıldız: Şenol Güneş maçın hakimiyetini ela aldık tan sonra ikinci yarı soyunma odasında maçı sati bir de çıkmış kazana bilir dik diyor utanmadan sıkılmadan yaşın dan başından utanır insan biraz milleti keriz yerine koyma kv 5 5 Yanıtla
  • Taraftar : Yapma şenol hoca...beraberliğe göbek atıyorsun ,oyun düzenin defansa yönelikti resmen korktun. 5 4 Yanıtla
  • fatih44: Sende bu korkaklık varken kazanamayız. Larin ve oğuzhanı da al defol git 5 2 Yanıtla
  • Sinirli beşiktaşlı: Evet hocam korkaklığının sayesinde şu amatör Fenerbahçeyi yenemedik 3 4 Yanıtla
  • Baba Fingo: Pozisyonumuz yok hocam 6 0 Yanıtla
  • sirarro pisa: yanlış oyuncu değişikliği ve özellikle Larin in girdikten sorna adeta takımı sabote etmesi bu durumu doğurdu 1 1 Yanıtla

Advertisement