Beştepe'den ABD Dergisine Makale Tepkisi: Türkiye Hakkında Yazılan En Kötü Yazılardan Birisi - Son Dakika
Güncel

Beştepe'den ABD Dergisine Makale Tepkisi: Türkiye Hakkında Yazılan En Kötü Yazılardan Birisi

ABD'de yayın yapan ünlü Newsweek dergisinin Türkiye'yi küçük düşüren makalesine Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın tepki gösterdi. Sosyal medyadan dergiyi eleştiren Kalın "Dergi yeni bir darbe girişimi çağrısı mı yapıyor" dedi.

04.08.2018 15:10  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'de yayın yapan ünlü dergi Newsweek'in Türkiye ile ilgili yayımladığı makale büyük eleştiri aldı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da makaleye tepkisi sosyal medya hesabı üzerinden gösterdi. Kalın, Newsweek dergisinde çıkan makalenin, Türkiye konusundaki en kötü yazılardan biri olduğunu belirtti.

"İDEOLOJİK PARANOYA"

Kalın, sosyal medya hesabında, Newsweek'de yayınlanan, "PKK ve FETÖ terör örgütleri propagandasının, gerçekler ve ideolojik paranoya olarak analiz edilerek sunulduğu" makalenin, Türkiye hakkında en kötü yazılardan biri olduğu paylaşımını yaptı.

İbrahim Kalın, paylaşımında "24 Haziran seçimleri geçtiğine göre Newsweek şimdi de Türkiye'de yeni bir darbe girişimi çağrısı mı yapıyor?" ifadesini kullandı.

 <a class='keyword-sd' href='/bestepe/' title='Beştepe'>Beştepe</a>'den ABD Dergisine Makale Tepkisi: Türkiye Hakkında Yazılan En Kötü Yazılardan Birisi
Beştepe\'den ABD Dergisine Makale Tepkisi: Türkiye Hakkında Yazılan En Kötü Yazılardan Birisi

Son Dakika Güncel Beştepe'den ABD Dergisine Makale Tepkisi: Türkiye Hakkında Yazılan En Kötü Yazılardan Birisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement