Beylikdüzü'nde Kafkas Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü'nde Kafkas Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesi ile Çerkez Kültür Evi tarafından düzenlenen Kafkas Gecesinde, salonu dolduran vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

29.03.2014 22:20  Güncelleme: 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü Belediyesi ve Çerkez Kültür Evi tarafından düzenlenen Kafkas Gecesi'nde Çerkezce söylenen şarkılar, çeşitli grupların yöresel halk dansları izleyenlere coşku dolu ve keyifli anlar yaşattı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı gecede Gubze Wored Grubu ve Amra Kafkas Halk Dansları Ekibi unutulmaz gösterileri ile izleyenleri adeta büyüledi. Sanatçı İshak Akbay ise şarkıları ile Beylikdüzü halkını eğlenceye doyurdu. Ayrıca bu özel günde, Akbay'ın doğum günü olması sebebiyle, sanatçı için hazırlanan sürpriz, geceye damga vurdu.

Başkan Uzun'a Çerkez Kaması Hediye Edildi

Sanatçı İshak Akbay başta olmak üzere, Gubze Wored Grubu ve Amra Kafkas Halk Dansları Ekibi'ne anlamlı etkinliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Yusuf Uzun, " Türkiye'nin bütün renkleri çok güzel, muhteşem. Bu değerleri korumalı ve yaşatmalıyız. Dünyanın neresine giderseniz gidin, bizimki kadar geniş, zengin bir kültür bulamazsınız" dedi. Konuşmasının ardından Başkan Uzun'a, desteklerinden dolayı Çerkez Kültür Evi tarafından Çerkez kaması ve Kafkas kalpağı hediye edildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Beylikdüzü'nde Kafkas Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement