Bezirhane'de Bir Dünya Prömiyeri - Son Dakika
Güncel

Bezirhane'de Bir Dünya Prömiyeri

Bezirhane\'de Bir Dünya Prömiyeri

Doğuş Turizm otellerinden birisi olan argos in Cappadocia, Türkiye'nin ilk enstrümansız müzik gruplarından A Capella Boğaziçi'yi ağırlayacak.

16.05.2018 16:16

A Capella Boğaziçi, yeni bestelerinin dünya prömiyerini de olağanüstü doğal akustiği ve iki dev kubbesiyle Türkiye'nin en özel etkinlik salonlarından biri haline gelen tarihi Bezirhane'de sanatseverlerle buluşacak.

Dünya çapında aldığı ödüllerle Türkiye'nin ve Kapadokya'nın adını pek çok kez 'küresel en iyiler' arasına yazdıran Mytha Hotel Anthology bünyesindeki argos in Cappadocia, Türkiye'nin ilk enstrümansız müzik gruplarından A Capella Boğaziçi'ni Makedonya'dan Anadolu'ya, Endülüs'ten Latin Amerika'ya kadar uzanan geniş repertuvarıyla Bezirhane seyircisiyle buluşturuyor. Grup, yeni bestelerinin dünya prömiyerini de argos in Cappadocia'da gerçekleştirecek.

Kerem Görsev ve Fazıl Say prodüktörlüğünde iki albümü bulunan, yurt içi ve yurt dışında birçok festivalde sahne alan, özgün düzenlemeleri ve klip çalışmalarıyla dikkat çeken A Capella Boğaziçi, olağanüstü doğal akustiği ve iki dev kubbesiyle Türkiye'nin en özel etkinlik salonlarından biri haline gelen tarihi Bezirhane'de seyircisiyle buluşturacak.

25 Mayıs'ta saat 21:00'de başlayacak ve ücretsiz gerçekleşecek konser için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bezirhane'de Bir Dünya Prömiyeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement