Bir Yıldır Kayıp Olan 2 Çocuk Babasını Bulana Para Ödülü Verilecek - Son Dakika
Güncel

Bir Yıldır Kayıp Olan 2 Çocuk Babasını Bulana Para Ödülü Verilecek

Batman'da market işletirken bir yıl önce kaybolan ve kendisinden haber alınamayan iki çocuk babası Mehmet Şirin Yılmaz, bulunamıyor. Aile, Yıldırım'ın yerini söyleyeceklere para ödülü verecek.

14.12.2016 13:25  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da market işletirken bir yıl önce kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan iki çocuk babası, 30 yaşındaki Mehmet Şirin Yılmaz'ın ailesi, Yılmaz'ın bulunmasında kendilerine yardımcı olup yerini bildireceklere para ödülü vereceklerini söyledi.

BULANA PARA ÖDÜLÜ VERECEKLER

Kardeşini bulmak için başvurmadık yer bırakmadıklarını söyleyen Mehmet Şirin Yılmaz'ın abisi Mensur Yılmaz, iki çocuğu ve eşiyle ailesi perişan olan Mehmet Şirin Yılmaz'ın yerini bildirecekleri para ödülü ile ödüllendireceklerini söylerken, nerde, ne durumda olduklarını bilmedikleri kardeşine de seslenerek şunları söyledi:

"Hepimiz seni merak ediyoruz. Seni çok özledik, çocukların babalarını istiyor eşin seni bekliyor. Allah rızası için bir haber gönder en azından iyi olup olmadığını bilmek istiyoruz."


"ALLAH RIZASI İÇİN BİZE ULAŞSIN"

Ağabey Mensur Yılmaz, kardeşinin yerini bildireceklere de şu sözlerle seslendi "Sağ kolu hafif engelli, 1,78 boyunda atletik yapılı, esmer bir genç, 30 yaşında. Onu tanıyan, gören, nerde olduğunu bilen Allah rızası için bize ulaşsın. Bize ulaşacakların emeğini karşılıksız bırakmayacağız. Yeter ki kardeşimle ilgili bir haber alalım."


"GİTMEDİK YER BIRAKMADIK"

Biri henüz bir buçuk diğeri 5 yaşında iki çocuğuyla eşinin bir yıldır merak içerisinde olduklarını hatırlatan Ağabey Yılmaz "Bütün aile gitmedik yer, sormadık kimse bırakmadık. Nerde ne yaptığına yaşayıp yaşamadığına dair tek bir bilgiye ulaşamadık. Bilen duyan gören kim varsa lütfen bize ulaşsın" dedi.

Kardeşinin yerini bildireceklere para ödülü vereceklerini hatırlatan Ağabey Yılmaz, ne yapacaklarını bilemediklerini, şahıslardan, yetkili kurumlara kadar çalmadık kapı bırakmadıklarını söyleyerek olası "bütün ihtimalleri tükettik tutunacağımız küçük bir ihtimal bir umuda ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.


TELEFON NUMARALARINI VERDİLER

Ağabey Mensur Yılmaz kardeşinin yerini bildirecekler için facebook'ta Kayıp Mehmet Şirin Yılmaz profiline mesaj bırakmalarını ya da 0 532 737 3922 nolu telefondan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Bir Yıldır Kayıp Olan 2 Çocuk Babasını Bulana Para Ödülü Verilecek

Son Dakika Güncel Bir Yıldır Kayıp Olan 2 Çocuk Babasını Bulana Para Ödülü Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement