Bir Zamanlar Venedik'te Filmi - Son Dakika
Sinema

Bir Zamanlar Venedik'te Filmi

Bir Zamanlar Venedik\'te Filmi

Bir Zamanlar Venedik'te filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Bir Zamanlar Venedik'te filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

30.04.2018 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Los Angeles'lı bir dedektif, köpeğini çalan acımasız çetenin peşine düşer. Dedektif Steve ve çırağı Jack köpeği bulmak için yollara düşerler. Venedik’te geçen hikaye oldukça keyifli bir komedi i. Çete lideri Spider’in elinden köpeğini kurtarmak için elinden geleni yapacak olan Steve'i zorlu bir macera bekliyor.

Başrolünde ünlü aktörler Jason Momoa ve Bruce Willis'in yanı sıra Famke Janssen, John Goodman, Elisabeth Röhm, Ana Flavia Gavlak,Kal Penn ve Adam Goldberg'in de yer aldığı in yönetmen koltuğunda Mark Cullen ve Robb Cullen yer alıyor. Filmin senaryosunu da Cullen'lar kaleme aldı.

Yönetmen: Mark Cullen

Senaryo: Mark Cullen, Robb Cullen

Oyuncular: Bruce Willis, John Goodman, Jason Momoa, Emily Robinson, Jessica Gomes, Kaleti Williams, Myles Humphus, Famke Janssen, Thomas Middleditch , Maurice Compte, Stephanie Sigman, Adrian Martinez, Ken Davitian, Victor Ortiz, Adam Goldberg, Sammi Rotibi, Tyga, Wood Harris, Kal Penn, Elisabeth Röhm, Kevin Breznahan, Colin Kane, Billy Gardell, Candice Coke, Sol Rodriguez, India Wadsworth, Michael Luis Smith, Ralph Garman, Ron Funches, David Arquette

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Once Upon A Time In Venice

Yapımcı Firma: Voltage Pictures

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 94 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 22.06.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Bir Zamanlar Venedik'te Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement