Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Aydın'ın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Aydın'ın Açıklaması

Birleşik Metal-İş Gebze Şube Başkanı Aydın, "Bugün emekçi halkı ve çalışanları bir meta gibi görenlere inat, insanı insan kılan bütün değerlerin yaşama geçmesi için demokrasi talebimizden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

02.01.2012 15:05

Birleşik Metal İşçileri Sendikası (Birleşik Metal-İş) Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın, "Bugün emekçi halkı ve çalışanları bir meta gibi görenlere inat, insanı insan kılan bütün değerlerin yaşama geçmesi için demokrasi talebimizden asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Aydın, şube lokalinde düzenlediği basın toplantısında, metal işçilerinin umudu ve temsilcisi Birleşik Metal İş Sendikası'nın tarihi sorumluluklarının bilincinde olarak, mücadele ettiğini belirtti.

İşten çıkarmalar ve örgütlenme taleplerine karşı süren baskılar karşısında asla suskun kalmayacaklarını vurgulayan Aydın, "Bizler emekçiler olarak haksızlık kimden ve nereden gelirse gelsin, onun karşısında olmayı demokrasinin gereği olarak bir görev kabul ediyoruz" dedi.

Sendika olarak ülkede demokrasi, insan hakları ve özgürlüklerin yaşanacağı, insanın insanca yaşayabileceği bir yaşamın hayat bulması için gece gündüz mücadele edeceklerini kaydeden Aydın, şunları söyledi:

"Biliyoruz ki insanlık tarihinde her zaman haklı olan ve mücadele edenler kazanmıştır. Bugün emekçi halkı ve çalışanları bir meta gibi görenlere inat, insanı insan kılan bütün değerlerin yaşama geçmesi için demokrasi talebimizden asla vazgeçmeyeceğiz."

Aydın, konuşmasının sonra yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şöyle:

"Şube Sekreteri Hasan Gençay, Şube Mali Sekreteri Ali Gündüz, Şube Örgütlenme Sekreteri Erdal Başer, Şube Eğitim Sekreteri Gökhan İmamoğlu, Şube Basın Yayın Sekreteri Kadir Gedik, Şube Sosyal İşler Sekreteri Fehmi Elmacı.

Denetleme Kurulu: Tabip Yavuz, Kemal Öztürk ve Osman Şamdan, Disiplin Kurulu: Sati Yalçın, Erdoğan Kılıç ve Murat Kapucu."

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Aydın'ın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement