Birlikspor Güle Oynaya - Son Dakika
Güncel

Birlikspor Güle Oynaya

Birlikspor Güle Oynaya

6 hazırlık maçının 5'inde yenilmeyen Kocaeli Birlikspor Kasımpaşa Erokspor karşısında da kontrollü başladığı oyunda kısa sürede öne geçmesini bildi.

09.08.2017 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençler iki nefis golle moral buldu

5 MAÇTA YENİLMEDİK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kocaeli Birlikspor önceki akşam (salı) Afyon kampında sezonun 6.hazırlık maçında Kasımpaşa Erokspor karşısında kendini gösterdi ve kaybetmediği maç sayısını 5'e çıkardı. Oyuna defansif kurguyla başlayan Birlikspor'un ilk 20 dakikadan sonra üstün performans ortaya koyduğu karşılaşmada gülen taraf Kırmızı-Beyazlılar oldu.

ERKEN GOL YEDİK

Teknik direktör Cem Sinan Vergül oyuna; Onur Behiç, Sergen, Muhammet, Kemal, Batuhan, Semih, Yahya Kemal, Berat, Raif, Emrecan ve Melih on biriyle başladı. Savunma anlayışıyla oyuna başlayan Birlikspor'un gençleri kısa düşen geri pası 8.dakikada fırsata çeviren Mert'in ayağından gelen gole engel olamadı.

NEFİS TAMAMLADI

1-0 geri düşmesine rağmen moralini yüksek tutup oyuna daha çok asılan ve kısa sürede hakimiyet kurmayı başaran Kırmızı-Beyazlılar baskısının karşılığını 30.dakikada aldı. Sol kanattan topu taşıyan Melih'in ara pasıyla altı pas üzerinde buluşan ve kayarak topa son dokunuşu yapan Sergen'in nefis golüyle temsilcimiz oyunda 1-1'lik dengeyi sağladı.

EMRECAN BİTİRDİ

Oyunda eşitliği yakaladıktan sonra baskısını arttıran Birlikspor çok geçmeden skorda üstünlüğü de elde etti. 36.dakikada sol kanattan topla uzun bir koşu yapan, defansı geçip kaleciyle karşı karşıya kalan Emrecan'ın bitirici vuruşuyla oyunda 2-1 Birlikspor üstünlüğü sağlandı. Ancak karşılaşma temsilcimizin üstünlük kurmasının ardından gelişen gerilim nedeniyle erken bitirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikspor Güle Oynaya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement