Birlikspor Manisa'ya Cuma Günü Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Birlikspor Manisa'ya Cuma Günü Gidiyor

Üst üste kazandığı maçlarla zirve yarışına ortak olan ve Pazar günü lider Manisaspor'la şampiyonluk maçına çıkacak olan Kocaeli Birlikspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

24.02.2016 16:47  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Birlikspor Manisa'ya cuma gününden gidecek.

Teknik direktör İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalarını Alparslan Türkeş tesislerinde sürdüren futbolcularda Abdullah Halman'ın dışında takımda eksik futbolcu bulunmuyor.Öte yandan Kocaeli Birlikspor'un Manisa programı da belli oldu. Programa göre Kocaeli Birlikspor, cuma sabahı Alparslan Türkeş tesislerinden Manisa'ya kara yoluyla hareket edecek. Manisa'da Anemon otelde konaklayacak olan yeşil siyahlılar, maç öncesi son idmanını otelin idman sahasında gerçekleştirecek.

Hazırlıklarını Alparslan Türkeş tesislerinde sürdüren yeşil siyahlıların son idmanına ise Kocabey taraftar grubu eşlik etti. İdman öncesi futbolculara çiçek veren taraftarlar, futbolculara Manisaspor maçı öncesi şans diledi. Birliksporlu futbolculardan galibiyet sözü alan taraftarlar, Manisa'ya da giderek takımlarını destekleyeceklerini söyledi. Teknik direktör İsmet Taşdemdir'de taraftarlara jestlerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Birlikspor Manisa'ya Cuma Günü Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement