Bitlis'te İl Danışma Meclis Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te İl Danışma Meclis Toplantısı Düzenlendi

AK Parti Bitlis İl Başkanlığı'nda, İl Danışma Meclis Toplantısı Düzenlendi.

26.02.2011 12:25

AK Parti Bitlis İl Başkanlığı'nda, İl Danışma Meclis Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, AK Parti'nin iktidara geldiği günden bu yana Türkiye'de çok güzel işler yaptığını söyledi.

AK Parti'nin iktidara geldiğinden beri Bitlis'te de güzel yatırımların yapıldığını ifade eden Taşar, şöyle konuştu:

"Bitlis'te güzel işler yaptık. Sayın Başbakanımızın dediği gibi biz yaptıklarımızı anlatacağız. Çünkü bizim yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz gücümüzü milleten alıyoruz. Bu inanç ve samimiyetle yola devam ediyoruz. Bitlis'te büyük yatırımlar yapıldı ve muhteşem bir değişimin olduğunu görmemek mümkün değil. Yapılan yatırımlarla Bitlis halkı rahatı ve konforu gördü. Yollarımızın standardı yükseldi. Okullarımızın derslik sayısı ikiye katlandı. Yapılan hastanelerimiz ve uzman doktor sayısının artmasıyla, kentte çeşitli ameliyatlar yapılmaya başlandı. Bunların temelinde AK Parti'nin güzellikleri ve sizin katkınız var. Yepyeni bir Bitlis kuruluyor. Bitlis için hayallerimiz büyük ve yapacağımız çok şey var."

Bitlis'te bir çağrı merkezinin kurulacağını ve ilk etapta 100 kişinin istihdam edileceğini bildiren Taşar, bu sayının önümüzdeki aylarda artacağını ve çağrı merkezi işsizliğin çözümüne büyük katkı sunacağını kaydetti.

AK Parti'nin iktidara gelmesiyle mağdur ve özürlü insanların yüzünün güldüğünü dile getiren Taşar, özürlülere evde bakım hizmeti için sadece Bitlis'e 18 milyon 625 bin TL ödenek aktarıldığını ifade etti.

Taşar, "Bu ciddi bir rakam. 'Halka hizmet, hakka hizmettir' anlayışıyla yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'deki gelişmelerden Bitlis daha fazla pay aldı ve hak ettiği yere geldi" dedi.

Toplantıda, AK Parti Batman Milletvekili Ahmet İnal, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın ve AK Parti Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu bir konuşma yaptı.

Toplantıya, AK Parti Bitlis Milletvekilleri Vahit Kiler, Zeki Ergezen ve partililer katıldı.

- BİTLİS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bitlis'te İl Danışma Meclis Toplantısı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement