Bitlisliler Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Bitlisliler Piknikte Bir Araya Geldi

Bitlisliler Piknikte Bir Araya Geldi

Bitlis, Tatvan ve Boryan Derneklerinin organize ettiği kültür, dayanışma ve yardımlaşma piknik şölenine yaklaşık 3 bin Bitlisli ve yöre insanı katıldı.

29.05.2012 19:50

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'nın yanı sıra Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok, Norşin Belediye Başkanı M.Emin Özkan'ın da katıldığı şölende, yöreye özgü ayran aşı, et kavurma, biryan, pilav, salata ve ayran ikram edildi. Pikniğe katılanlar Fesih Meşe, İhsan Tan ve Ozan'ın seslendirdiği canlı müzik eşliğinde eğlendi. Bitlis yöresi halk oyunları ekiplerinin gösterisinin ardından sponsorların desteğiyle sağlanan çekiliş ile ihtiyaç sahiplerine çeşitli hediyeler verildi.

Ege bölgesi Bitlisliler Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tırpan, "Derneklerin öncelikli görevlerinden biri hemşerilerinin bir araya gelmesini sağlamak, dayanışmayı sağlamlaştırmak ve kültür değerlerini yaşatmaktır. Bizler de bu görevi yerine getirmek için üç dernek bir araya gelip piknik şöleni düzenledik. Organizasyonda payı olan derneklerimiz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürü borç bilirim. Bugüne kadar olduğu gibi yine sponsorlar ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımıyla ihtiyaç sahibi hemşerilerimize yönelik yardımlara devam edeceğiz. Piknik şölenimizin kardeşlik, barış ve dosluk getirmesini temenni ediyorum." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bitlisliler Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement