"Bizler Ezilmeyelim, Ezmeyelim, Ezdirmeyelim" - Son Dakika
Yerel

"Bizler Ezilmeyelim, Ezmeyelim, Ezdirmeyelim"

CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Penez, CHP Grup Başkanvekili İnce ile Arınç'ın tartışmasına ilişkin, "Herkes kendi fikrini söylemekte hür" dedi.

22.11.2012 16:21  Güncelleme: 16:34

CHP Denizli Kadın Kolları Başkanı Naşide Penez, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın TBMM Genel Kurulu'ndaki tartışmasına ilişkin, "Herkes kendi fikrini söylemekte hür. Ben diyorum ki bizler ezilmeyelim, ezmeyelim, ezdirmeyelim" dedi.

Penez, "Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" dolayısıyla parti binasında düzenlediği basın toplantısında, kadına yönelik şiddetin arttığını savundu.

Türkiye'de 2011 yılında 257, 2012 yılının ilk 6 ayında ise 100 kadın cinayeti gerçekleştiğini öne süren Penez, çoğu kadının korku ve baskılar nedeniyle cinsel saldırılara karşı şikayetçi olamadığını savundu.

Penez, bir gazetecinin, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın tartışmasına ilişkin sorusuna, "Biz kadınlar, artık şiddet görmeyelim. Herkes kendi fikrini söylemekte hür. Ben diyorum ki bizler ezilmeyelim, ezmeyelim, ezdirmeyelim. Tek söyleyeceğim şey budur. Kadın, erkek yok. Hüsran var sadece" yanıtını verdi.

Muhabir: İbrahim Süzer/ Mustafa Dermencioğlu/ Zeynep Hoşgörür

Yayıncı: Ramazan Ercan - DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bizler Ezilmeyelim, Ezmeyelim, Ezdirmeyelim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement