Bodrum'da 'Gül Sultan' İsimli Lüks Yat Denize İndirildi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da 'Gül Sultan' İsimli Lüks Yat Denize İndirildi

Bodrum\'da \'Gül Sultan\' İsimli Lüks Yat Denize İndirildi

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde charter seferlerinde kullanılacak olan ve yapımı iki yıl süren 30 metrelik lüks yat 'Gül Sultan', bu sabah denize indirildi.

08.11.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde charter seferlerinde kullanılacak olan ve yapımı iki yıl süren 30 metrelik lüks yat 'Gül Sultan', bu sabah denize indirildi.

Uskuna Yatçılık ve Turizm Limited şirketinin yöneticileri Şükrü Gözütok ve Mustafa Oğuz tarafından Bodrum Tersanesi'nde yaptırılan ve iki yılda tamamlanan 30 metrelik, 12 yolcu kapasiteli, 2 master ve 4 çift kişilik kamaralı ahşap yelkenli gulet 'Gül Sultan', bu sabah törenle denize indirildi. 80 metrekare güneşlenme alanı olan yatta ayrıca altı kişinin aynı anda kullanabileceği jakuzi de bulunuyor.

KADIN SULTANLARIN İSİMLERİ KAMARALARDA

Kamaralara Hürrem Sultan, Mihrimah Sultan, Nurbanu Sultan, Safiye Sultan, Kösem Sultan ve Hatice Turhan Sultan'ın isimleri verildi. İçinin neo-klasik stilde dizayn edildiği, kamaralarında el yapımı yağlıboya tabloların bulunduğu belirtilen yatın, mavi yolculukta kullanılacağı bildirildi.

Şükrü Gözütok, "Geleneksel Osmanlı çizgileri ile günümüzün modern çizgilerini bir arada kullandık. Gerek yurt içi, gerekse de yurt dışından gelecek konuklarımızı Bodrum'un en lüks yatlarından biri olan Gül Sultan'da ağırlamaktan mutluluk duyacağız" dedi. - Bodrummuğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da 'Gül Sultan' İsimli Lüks Yat Denize İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement