Bodrum'da Yabancı Turistler Denizin ve Güneşin Keyfini Çıkarıyor - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Yabancı Turistler Denizin ve Güneşin Keyfini Çıkarıyor

Bodrum, dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olarak yabancı turistleri ağırlıyor. İngiltere, Rusya ve orta Avrupa ülkelerinden gelen turistler, kentteki lüks otellerde tatilin keyfini çıkarıyor. Hava sıcaklığı 27 dereceye yükselen Bodrum'da, turistler Gümbet, Kumbahçe, Bitez, Türkbükü ve Yalıkavak plajlarını dolduruyor. Meteoroloji tahminlerine göre önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı artacak.

08.05.2023 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da yabancı turistler denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Bodrum'da yabancı turist hareketliliği başladı. Başta İngiltere olmak üzere Rusya ve orta Avrupa ülkelerinden Bodrum'a çok sayıda yabancı misafir giriş yaptı. Turistler, kentteki lüks otellerde tatilin keyfini çıkarıp, doyasıya eğlendi.

Bodrum'da hava sıcaklığı 27, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derecelere yükseldi. Turistler başta Gümbet olmak üzere Kumbahçe, Bitez, Türkbükü ve Yalıkavak'ta plajları doldurdu.

Bazı turistler şezlonglarında kitap okuyup, dinlenirken kimisi de bol bol güneşlenmeyi tercih etti. Bodrum'da meteoroloji tahminlerine göre önümüzdeki günlerden itibaren hava sıcaklığının artacağı belirtildi.(DHA)

Bodrum\'da Yabancı Turistler Denizin ve Güneşin Keyfini Çıkarıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Yabancı Turistler Denizin ve Güneşin Keyfini Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement