Bolu'da gazetecilere acil afet ve ilk yardım eğitimi sertifikaları verildi - Son Dakika
Güncel

Bolu'da gazetecilere acil afet ve ilk yardım eğitimi sertifikaları verildi

Bolu\'da gazetecilere acil afet ve ilk yardım eğitimi sertifikaları verildi

Bolu Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü ve kentteki gazeteciler arasında imzalanan protokol kapsamında 23 basın mensubu acil afet ve ilk yardım eğitimi aldı. Vali Erkan Kılıç, gazetecilere sertifikalarını verirken, ilk yardımın bütün vatandaşların alması gereken bir eğitim olduğunu belirtti ve gazetecilerin bu konuda bilgili olmasının önemine vurgu yaptı.

07.06.2023 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da acil afet ve ilk yardım eğitimi alan gazeteciler için sertifika töreni düzenlendi.

Bolu Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü ve kentteki gazeteciler arasında imzalanan "Acil Afet ve Temel İlk Yardım Eğitimi" protokolü kapsamında 23 basın mensubu eğitimleri başarıyla bitirdi.

Vali Erkan Kılıç, gazetecilere "İlk Yardımcı Belgesi" ile "İlk Yardımcı Kimlik Kartları"nın verildiği törende yaptığı konuşmada, ilk yardımın aslında bütün vatandaşların alması gereken eğitim olduğunu belirtti.

Kılıç, özellikle de trafik kazası, yangın, zehirlenme gibi olaylarla iç içe olan gazetecilerin ilk yardımı bilmesinin önemine dikkati çekerek, gerek haber takibinde gerekse de günlük yaşamda insanlarla bir arada olan basın mensuplarının yaşanabilecek olumsuzluklara anında müdahale edebileceğini anlattı.

Konuşmanın ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan 23 gazeteci sertifikalarını Vali Kılıç'tan aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bolu'da gazetecilere acil afet ve ilk yardım eğitimi sertifikaları verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement