Bolu Komandolara Karanfil - Son Dakika
Güncel

Bolu Komandolara Karanfil

Komandolara karanfilBolu'da, Off Road Club Terios Türkiye Grubu üyeleri, 100 araçlık konvoyla gittikleri Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı'ndaki askerlere Zeytin Dalı Harekatı'na verdikleri desteği göstermek için karanfil verdi.

18.02.2018 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komandolara karanfil

Bolu'da, Off Road Club Terios Türkiye Grubu üyeleri, 100 araçlık konvoyla gittikleri Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı'ndaki askerlere Zeytin Dalı Harekatı'na verdikleri desteği göstermek için karanfil verdi.

Çeşitli illerden gelen Off Road Club Terios üyesi yüzlerce kişi Bolu'da bir araya geldi. Grup toplandıktan sonra 100 araçlık konvoyla Bolu 2. Komando Tugayı Komutanlığı'na hareket etti. Arazi araçlarına Türk bayrakları asarak D-100 Karayolu üzerinde konvoy oluşturan grup, Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı önünde durup, 'Annelerimizden Sizlere' yazılı pankart açtı. Grup, daha sonra askeriyenin nizamiyesinde nöbet tutan erlere karanfil ve evlerinde yaptıkları yiyeceklerden verdi. Kulüp üyeleri, askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kornalar çalarak tugayın önünden ayrıldı.

Bolu Komandolara Karanfil
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu Komandolara Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement