Son dakika haberleri! Bomba arama köpekleri sayesinde 30 kilograma yakın patlayıcı madde ele geçirildi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! Bomba arama köpekleri sayesinde 30 kilograma yakın patlayıcı madde ele geçirildi

Son dakika haberleri: Bomba arama köpekleri sayesinde 30 kilograma yakın patlayıcı madde ele geçirildi Bomba arama köpeği olan "Ban" ve "Tim"in tepki verdiği şüpheli araçtan 30 kilograma yakın patlayıcı madde bulundu.

04.03.2021 16:09  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bomba arama köpekleri sayesinde 30 kilograma yakın patlayıcı madde ele geçirildi

ANKARA - Bomba arama köpeği olan "Ban" ve "Tim"in tepki verdiği şüpheli araçtan 30 kilograma yakın patlayıcı madde bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Münbiç'e 20 kilometre uzaklıktaki Kantara bölgesinde şüpheli bir araç tespit edildi. "Ban" ve "Tim isimli bomba arama köpeklerinin, aracın aynı yerinde tepki vermesi üzerine SAS timi, aracı bulunduğu yerde imha etti. Aracın imha edildiği sırada köpeklerin tepki verdiği yerde kendiliğinden oluşan bir patlama daha meydana geldi.

Yapılan incelemede araçta patlama gücü çok yüksek olan 30 kilogram civarında patlayıcı madde bulunduğu belirlendi. Ele geçirilen patlayıcıların terör örgütü PKK/ YPG'nin barış pınarı bölgesindeki masum halka düzenlenecek olası bir saldırıda kullanılabileceği belirtildi.

Son dakika haberleri! Bomba arama köpekleri sayesinde 30 kilograma yakın patlayıcı madde ele geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! Bomba arama köpekleri sayesinde 30 kilograma yakın patlayıcı madde ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement