Boyner Marmara Forum Mağazası 31 Mart’ta Kapılarını Açıyor! - Son Dakika
Güncel

Boyner Marmara Forum Mağazası 31 Mart’ta Kapılarını Açıyor!

Türkiye'nin En Büyük Boyner Mağazası Marmara Forum'da Açılıyor

29.03.2011 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Departmanlı mağazacılığın öncü ismi Boyner Büyük Mağazacılık, büyümeye devam ediyor. 31 Mart 2011 tarihinde İstanbul'daki 11. Boyner Mağazası, Marmara Forum Alışveriş Merkezi'nde açılıyor. Bu yepyeni mağaza ile Türkiye genelinde 25 ilde hizmet veren Boyner Mağazaları'nın sayısı 34'e ulaşıyor.

İstanbulluların merakla beklediği Marmara Forum Alışveriş Merkezi, Türkiye'deki en büyük Boyner Mağazası'na da ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 6000 m² satış alanı ile 2 kata yayılmış olan en büyük Boyner Mağazası, kadın, erkek kadın, erkek, çocuk, genç giyim ve aktif spor, ayakkabı, kozmetik ve ev kategorilerinde hizmet veriyor.

Boyner Marmara Forum Mağazası kadın, erkek, çocuk ve genç aktif spor giyimde Assymmetry, Cotton Bar, Limon Company, Pi, İpekyol, Twist, Fabrika, U.S.Polo, Silk & Cashmere, Pierre Cardin Beymen Business, Vakko, Mammaramma, Barbie, Nike, Adidas, Converse, Puma, ack & Jones, Levi's, Mavi Jeans, Jack Wolfskin,; ayakkabı&çanta reyonlarında MBT, Camper, Steve Madden, Vakko, Tommy Hilfiger, Delsey, Camel Active ve US Polo, kozmetik kategorisinde Lancome, Clinique, Estée Lauder, Bobbi Brown, Laura Mercier, L'Occitane, Dolce&Gabbana, H2O Plus, Calvin Klein, Chloé, Armani, Burberry, Paco Rabanne, gibi pek çok seçkin markayı müşterileri ile yepyeni bir lokasyonda buluşturuyor.

Açılış günü Boyner Marmara Forum Mağazası'nı ziyaret eden Boyner müşterilerini eşsiz bir sürpriz bekliyor. Ünlü tasarımcı Gamze Saraçoğlu 31 Mart 2011 günü 16:30-18:30 saatleri arasında Boyner Marmara Forum Mağazası'nda Boyner müşterileri ile buluşuyor. 6 sezondur Boyner müşterileri için Cotton Bar markasına imza atan Gamze Saraçoğlu, yeni sezona ve stil oluşturmaya dair keyifli bir sohbet için Boyner müşterilerini bekliyor.

Boyner Marmara Forum Mağazası, ürün çeşitliliğinin yanı sıra uygun ödeme koşulları, avantajlı alışveriş fırsatları, satış ve satış sonrası servis anlayışı, güler yüzlü personeli ve keyifli ortamı ile vazgeçilmez bir alışveriş deneyimi vaad ediyor. Üstelik, 31 Mart- 3 Nisan tarihleri arasında Boyner Marmara Forum Mağazası'ndan Boyner Anahtar ile yapılan 150 TL ve üzeri alışverişler, alışveriş tutarının % 20'si kadar marka çeki kazandırıyor. Ayrıca Istanbul Shopping Fest'e özel, Bonus ile yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlerde tutarın %10'u kadar ekstra çek hediye!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Boyner Marmara Forum Mağazası 31 Mart’ta Kapılarını Açıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement