Bu Çalışmaya Katılın ve Varlığınızın Tüm Boyutlarında Enerjinizi Aktive Edin - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bu Çalışmaya Katılın ve Varlığınızın Tüm Boyutlarında Enerjinizi Aktive Edin

Bu Çalışmaya Katılın ve Varlığınızın Tüm Boyutlarında Enerjinizi Aktive Edin

Alaçatı'nın ve Ege'nin büyülü atmosferinde, sizi, içinizdeki yaratıcının limitsiz potansiyeliyle tanışmaya ve kendi gerçeğinizi yaratmaya çağırıyoruz.

13.06.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alaçatı'nın ve Ege'nin büyülü atmosferinde, sizi, içinizdeki yaratıcının limitsiz potansiyeliyle tanışmaya ve kendi gerçeğinizi yaratmaya çağırıyoruz.

Varlığın tüm boyutlarıyla rezonansta olan kozmik enerji kanallarının açımı, yaratıcı süreçler ve metotlar sayesinde, güvenli bir ortamda, sizi harekete geçmekten alıkoyan duvarlarınızı yıkabilir; hayallerinize ses verirken; korkularınızı yaratma potansiyeline dönüştürebilirsiniz.

4 gün sürecek Yaratım Atölyesi'ne katılmaya karar verdiğinizde, gelecekle ilgili amaçlarınızı gerçekleştirmeye ve büyük resimdeki yerinizi fark etmeye hazırsınız demektir.

Çalışma aralarında, Ege'nin mavi denizinde dinlenebilir, nice keşiflere çıkabilirsiniz.

Çalışma Saatleri

10: 00 – 16: 30

Konaklama Yeri

Aladi Otel, Alaçatı, Çeşme

Program Yöneticisi Hakkında

Talyaa Vardar, MA, PCC

'Her Şeyin Kaynağında Ben Varım ve Ben Sürekli Yaratanım' diyen Talyaa, yaratıcı sürecin kendisini hayatının her alanında bireyin kendi gerçeğini yaratması ve kendisi olması olarak tanımlar.

Tasavvufçu bir babanın en küçük kızı olarak yetişen Talyaa, Eskişehir'de başladığı hayat yolculuğuna kızı ve hayat ortağı ile Vancouver-İstanbul arasında devam etmektedir. Az gitmiş, uz gitmiş pek çok yollar kat ederek Türkiye, Kanada, İsviçre, Almanya, Hollanda, ABD Kaliforniya, Rusya ve Malezya'da bireyler ve farklı organizasyonlar ile, yapıcı ve bütüncül bir farkındalık düzeyinde her alanda yaratıcılık, samimiyet, tatmin, kendini ifade ve başarının sistemik bir anlayışla tanımından oluşturulan performans ve liderlik çalışmaları yapmaktadır. Şimdiye dek aralarında CEO'ların, üst düzey yöneticilerin, sanatçıların, akademisyenlerin, profesyonellerin, aktivistlerin ve çocukların olduğu pek çok grupla çalışmıştır. Vancouver'da Sanat Terapisti olarak çalışmış ve halen iki ülke arasında bireysel ve kurumsal çalışmalarını yürüten Talyaa, kırk yaşla beraber, giderek daha fazla kanal açma ve kozmik enerji yetilerini bireysel seanslarına entegre etmektedir. Beraber çalıştığı kişilerin hayatlarında meydana gelen kalıcı gelişim ve dönüşüme tanıklık etmek, onun en büyük mutluluklarındandır.

Meraklı kişiliği; araştırmaya, birleştirmeye ve yaratmaya olan bitmez tükenmez sevgisi ile farklı disiplinleri, psikolojik öğretileri; akademik yaklaşımları ve sanatı kendi yaşanmışlığının ve danışanlarının yaşamlarının süzgecinden geçirerek kendine özgü sentezler yaratarak çalışmalarına yansıtmaktadır. Bu sentezlerden birisi de Creative Inquiry TM modelidir. Halen, bireyler ile bütünleyici ve dönüştürücü 1: 1 seansların yanı sıra; gruplarla ve kurumlarla da çalışmalarını sürdürmektedir.

Talyaa, merkezi Vancouver'da bulunan Flow Coaching International Akademik Programlar Direktörü ve ISTUD Business School'un (İtalya) uluslararası fakülte üyesidir.

Eğitimi:

Talyaa, ODTÜ Kamu Yönetimi'nin ardından 2 yıllık Gestalt Metodolojileri eğitiminin yanı sıra, Psikopatoloji, Gelişim psikolojisi programlarını tamamlamış, ardından İsviçre'de İfadeci Sanat Terapisti ve Sistem Değişimi üzerine master yapmıştır. Eş zamanlı olarak, Tibet'te yaşamış Rus bir ustadan biyoenerji terapileri öğrenmek üzere 3 yıl özel öğrencisi olmuş ve şifa üzerine yoğunlaşmıştır. Kaliforniya'da beyin ve yaratıcılık üzerine araştırmalar yapan bir enstitüde kısa bir süre kaldıktan sonra, Vancouver Sanat Terapisi Enstitüsü'ne bağlı olarak Sanat Terapisti olarak çalışmış ve bu sırada, Vancouver'da Çözüm ve Sonuç Odaklı Koçluk eğitiminlerini tamamlayarak profesyonel koç olmuştur. Şimdiye dek 5000 saatin üzerinde terapi, koçluk, evrensel kanal açma ve kendi holistik sentezleriyle transformasyonel çalışmalar yapmış olan Talyaa, kendisini 'hayat boyu öğrenen' olarak tanımlamaktadır.

Referanslar:

"Talyaa ile yapılan yaratıcı çalışmalar, size öyle anlamlı bir şekilde işler ki, hayatınız hiç bir

zaman eskisi gibi olmaz." -Lale Ak, Marka Lideri, DuPont

"The Art of Empowerment program has opened the door way to my authentic self."-Joanne Dennis, IBM Canada

"Bir gören gözüm daha oldu, o artık iflah olmaz."-Asena Selçuk, Pazarlama Direktörü, Ata Holding

Web Sitesi: www.flowleadershipinstitute.com I www.flowcoachinginternational.com

Ücret

Dört günlük retreat : 1600 TL + KDV

Otel Konaklama

İki kişilik odada kişi başı konaklama fiyatı 150 TL/ paylaşımlı oda (Günlük Oda + Kahvaltı)

Tek kişilik odada konaklama fiyatı 190 TL (Günlük Oda + Kahvaltı)

Otel rezervasyonları bizim tarafımızdan organize edilecek ancak ödemeler katılımcılar tarafından otele yapılacaktır.

Atölye çalışmaları 28 Haziran sabahı, saat 10.00'da başlayacağı için katılımcıların 27 Haziran akşamı otele giriş yapmaları önerilir. Çalışmalar, 1 Temmuz öğleden sonra tamamlanacaktır.

Bilgi ve Kayıt İçin

Bilgi: FLOW Ofis 212 284 01 91

Murat VARDAR 532 256 07 12

E-mail: murat@in-flow.co

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Bu Çalışmaya Katılın ve Varlığınızın Tüm Boyutlarında Enerjinizi Aktive Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement