Bucaspor'da Erdem Dönemi Bitti - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Erdem Dönemi Bitti

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Bucaspor'da teknik direktör Algun Erdem'le yollar ayrıldı.

20.12.2018 13:33

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Bucaspor'da teknik direktör Algun Erdem'le yollar ayrıldı.

Başkan Cihan Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni bir teknik direktörle el sıkıştıklarını belirterek, resmi imzaların atılmasının ardından bu ismi açıklayacaklarını duyurdu. Bu sezon Yüksel Kepoğlu'nun ardından göreve getirilen Algun Erdem, geçtiğimiz haftalarda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 7 maç men cezası almıştı.

Öte yandan Başkan Aktaş, devre arasında transfer yasağını kaldırmak için kulüpten alacağı kesinleşen eski futbolculardan muvafakatname almayı sürdürdüklerini dile getirdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Erdem Dönemi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anti Buca: bu kacinci yonetim ve teknik heyet degisikligi...50 kere dedim ne yaparsan yap super amatorde gorcez seni eyyy buca) isim de degistirsen transfer tahtasini da acsan super amator lige duscen.izmirin yandan yemisi buca.... 0 0 Yanıtla

Advertisement