Burak Yılmaz gollere devam ediyor! - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz gollere devam ediyor!

Kayserispor ağlarına 2 gol bırakan Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, gol sayısını 5'e çıkardı.

02.12.2019 23:25  Güncelleme: 23:37

Beşiktaş, Süper Lig'de son haftalarda yakaladığı çıkışı İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında da sürdürdü. Siyah-beyazlı takım, ligin 13. haftasında rakibini 4-1 mağlup etti.

Siyah-beyazlı takımın 34 yaşındaki oyuncusu Burak Yılmaz, İstikbal Mobilya Kayserispor maçını da boş geçmedi. Geçen hafta takımının İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 yendiği maçta fileleri havalandıran Burak, 41. ve 90. dakikalarda gol sevinci yaşadı. Medipol Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor maçlarında penaltıdan fileleri havalandıran Burak, Süper Lig'de bu sezon 5 gole ulaştı.

HUTCHİNSON'DAN 2. GOL

Beşiktaş'ı 20. dakikada 1-0 öne geçiren Atiba Hutchinson, bu sezon ikinci kez fileleri havalandırdı. Hutchinson, Süper Lig'in 4. haftasındaki Gaziantep FK maçında da gol sevinci yaşamıştı.

Burak Yılmaz gollere devam ediyor!

Son Dakika Spor Burak Yılmaz gollere devam ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bordo mavi: kendini yere atisini da izliyor musunuz milletce! 2 3 Yanıtla
  • Ama: Çok ahlaklı biri. 1 1 Yanıtla
  • SporSever: Her tür gol vuruşu yapabilen, kafa golü atamıyor eleştirisi yapıldığı yılın ertesi sezonu ligin en fazla kafa golü atan santraforu oluveren, 94. Dakikada 3 rakibinin gerisinden gelip 10 metre fark atacak kadar dinamik 34 yaşında), topu önüne almakta eşsiz bir yeteneği olan, her maça aynı açlıkla çıkan muhteşem bir sporcu. Taraftar değilim, sporseverim. Allah bize onun gibi nice Türk genclerini izlemeyi nasip etsin. Kendisiyle gurur duyuyoruz milletçe. 2 0 Yanıtla
    andsmero: SPOR SEVER SENIN GIBI ADAMLARI SEVMEZLER AMA DOGRULARI YAZMISSIN TESEKKURLER 3 0

Advertisement