Burcu Esmersoy Omurilik Felçliler İçin Koştu - Son Dakika
Güncel

Burcu Esmersoy Omurilik Felçliler İçin Koştu

Burcu Esmersoy Omurilik Felçliler İçin Koştu

Tüm dünyada omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Wings for Life World Run, İzmir Büyükşehir Belediyesinin himayesinde ve Fordun desteğiyle altıncı kez Türkiyede koşulacak.

22.04.2019 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyada omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık yaratmak için 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Wings for Life World Run, İzmir Büyükşehir Belediyesinin himayesinde ve Fordun desteğiyle altıncı kez Türkiyede koşulacak. Vakfın elçilerinden biri olan Burcu Esmersoy, İzmirin dördüncü kez ev sahipliği yapacağı ve Koşamayanlar için koş sloganıyla 12 ülkede aynı anda gerçekleştirilecek Wings for Life World Run öncesinde İstanbul Bebekte bir hazırlık koşusu düzenledi.

Dünyada binlerce insana umut olan Wings for Life World Runın elçilerinden biri olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Esmersoy, Wings for Life World Run tüm dünyada omurilik felci araştırmalarına fon oluşturmak için 6 yıldır düzenleniyor. Bu sene de koşu 5 Mayısta tüm dünya ile aynı zamanda İzmirde koşulacak. Aynı gün 12 ülkede binlerce insan koşamayanlar için koşacak. İmk?nı olan herkesi bu özel koşuya kayıt olmaya ve 5 Mayısta beraber koşmaya davet ediyorum dedi.

No Reason Co., Rundamental ve Runarchy gibi koşu gruplarının yoğun ilgi gösterdiği Bebekteki hazırlık koşusunda yaklaşık 150 kişi toplamda 13 kilometrelik mesafeyi kat etmeye çalıştı. Elde edilen gelirin tamamının omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalarda kullanılacağı Wings for Life World Runa kayıtlar www.wingsforlifeworldrun.com adresinde devam ediyor.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Burcu Esmersoy Omurilik Felçliler İçin Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement