Burdur Busiad'ın 25'inci Yılı Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Burdur Busiad'ın 25'inci Yılı Kutlandı

Burdur Sanayici İşadamları ve Serbest Meslek Mensupları Derneği (BUSİAD) kuruluşunun 25'inci yılını düzenlediği yemekle kutladı.

28.10.2017 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Sanayici İşadamları ve Serbest Meslek Mensupları Derneği (BUSİAD) kuruluşunun 25'inci yılını düzenlediği yemekle kutladı.

Kent merkezindeki bir otelde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Ali Eroğlu, Antalya Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Erdoğan, Antalya Organize Sanayi İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kılıç, Antalya İş Kadınları Derneği Başkanı Leman Sedef Tuna, Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Akın Tabaklar, Akdeniz Girişimci İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Aynur Nilgün, Isparta Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hasan Büyükçam, Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Turgay Akar ve BUSİAD üyeleri katıldı.

BUSİAD Başkanı Osman Kurt, derneğin 1992 yılında 'Burdur Genç Yönetici Serbest Meslek Mensupları ve İşadamları Derneği' adı altında resmi kimliğe kavuştuğunu belirterek, son 15 yıldır cemaat dernekleri nedeniyle pek aktif olamadığını söyledi. Kurt, Şimdi yeniden bir yapılanma içerisindeyiz. Derneğimizin Burdur'da bir ihtiyaç olduğunu en azından ayda bir defa toplanmanın faydalı olacağı konusunda fikir birliğine vardık. Burdur'da 'okeye dördüncü arıyoruz' desek 40 kişi toplanıyor. 'Akşam bir yemek var bir şeyler konuşacağız' dedik mi zorlanıyoruz. Bundan sonrasının iyi olacağını düşünüyorum dedi.

Kurt, derneğin amacının anayasanın ön gördüğü kıstaslara ve Atatürk ilkelerine uygun olarak, Burdur'daki işadamlarının liderlik vasıflarını, sosyal sorumluluklarını ve dayanışma ruhunu geliştirmek suretiyle toplumun sosyo- ekonomik düzeyini gelişmesine katkıda bulunmalarını sağlamak, yine Burdur'daki sanayici ve işadamlarını bir çatı altında toplayarak tanışma ve kaynaşmalarını temin etmek olduğunu belirtti.

Yemeğe katılan bölgedeki derneklerin başkanları da yaptıkları çalışmalar ve dernekleri hakkında bilgi verdi. Yemekte BUSİAD'ın Kurucu Başkanı merhum işadamı Nurhan Ertuğrul'un eşi Hayriye Ertuğrul ve kurucu üyelere plaket verildi.

Burdur Busiad\'ın 25\'inci Yılı Kutlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Busiad'ın 25'inci Yılı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement