Burdur'da Ferdi Kaza Sigorta Tazminatı Ödemesi - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Ferdi Kaza Sigorta Tazminatı Ödemesi

Burdur\'da Ferdi Kaza Sigorta Tazminatı Ödemesi

Burdur'da ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevliyken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren işçinin ailesine ve iş kazası sonucu sakat kalan işçiye ferdi kaza sigorta tazminatı ödendi.

02.03.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da ferdi kaza sigorta tazminatı ödemesi

Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'nde görevliyken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren işçinin ailesine ve iş kazası sonucu sakat kalan işçiye ferdi kaza sigorta tazminatı ödendi.

Burdur Orman İşletme Müdürlüğü'nde düzenlenen törende; eylül ayında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren işçi İbrahim Türel'in eşi Naciye Türel ile temmuz ayında geçirdiği iş kazası sonucu sakat kalan işçi İsa Gümüş'e ferdi kaza sigorta tazminatları ödendi. Törene, Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, Burdur Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz, Bucak Orman İşletme Müdürü Mehmet Karabacak, Öz Orman- İş Sendikası Mali Sekreteri Ali Bilgin, Öz Orman- İş Sendikası Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy katıldı.

Öz Orman- İş Sendikası Isparta Bölge Başkanı Süleyman Atasoy, iş kazaları ve trafik kazalarının ülkenin acı gerçeği olduğunu ve önlemekte başarılı olunamadığını söyledi. Atasoy, "Çalışma hayatında insan sağlığını ve can güvenliğinin her türlü değerin üzerinde olduğunun bilincini yerleştirmemiz lazım" dedi.

Isparta Orman Bölge Müdürü İsmail Tüfekçi, "Gönül isterdi ki olmasın ama takdir. Teşkilatımız büyük bir aile olup güçlü ve köklü bir yapıya sahiptir. Elim bir kaza sonucu bir uzvunu kaybeden işçi İsa Gümüş kardeşimizin ve trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren İbrahim Türel'in ailesinin her zaman yanında olacağız" diye konuştu.

Öz Orman- İş Sendikası Mali Sekreteri Ali Bilgin de her yıl binlerce kişinin kazalar yüzünden kalıcı sakatlığa uğradığını anlatırken, "Kazaları önleme için alınan önlemler, arzuladığımız sonucu elde etmeye yetmiyor. Demek ki daha fazla çaba göstermemiz ve daha duyarlı olmamız gerekiyor. Çalıştığımız işyerindeki ortamı daha güvenli hale getirmeliyiz. Biz emekçiler de çalışırken iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymalıyız" dedi.

Konuşmalardan sonra kazada yaşamını yitiren İbrahim Türel'in eşi Naciye Türel ve iş kazası sonucu sakat kalan İsa Gümüş'e ferdi kaza sigorta tazminat çekleri verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Ferdi Kaza Sigorta Tazminatı Ödemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement