Bursa'da Su Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Bursa'da Su Kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 1-3 Eylül tarihleri arasında su kesintisi yapılacak.

27.08.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 1-3 Eylül tarihleri arasında su kesintisi yapılacak.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, altyapı çalışmaları sebebiyle 1 Eylül Salı günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında Yıldırım ilçesi Vatan Mahallesi, Vatan Caddesi ve civarında; 2 Eylül Çarşamba günü 00.10 ile 24.00 saatleri arasında Osmangazi ilçesinin Demirkapı, Esentepe, Alacahırka, Alaaddin, Osmangazi, Mollagürani, Pınarbaşı, Kavaklı, İvazpaşa, Mollafenari, Maksem, Tahtakale, Alipaşa, İbrahimpaşa, Hocaalizade mahalleleri ile Muradiye Devlet Hastanesi ve civarı ile Yıldırım ilçesinin Karaağaç, Kurtoğlu, Umurbey, Mollaarap, Namazgah, Yeni Mahalle, Piremir, Teferrüç, Akçağlayan, Zümrütevler, Musababa, Emirsultan, Karamazak, Davutkadı, Sıracevizler, Yeşilyayla, Maltepe, Değirmenlikızık, Yediselviler, Sinandede, Mehmet Akif Ersoy, Baruthane, Eğitim, Selçukbey, Ertuğrulgazi, Kaplıkaya, Siteler, Mimar Sinan, Güllük, Fidyekızık, Bağlaraltı ve 75. Yıl mahalleleri ile Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Işıklar Hava Lisesi ve civarı; 3 Eylül Perşembe günü 08.00 ile 16.00 saatleri arasında Yıldırım Millet Mahallesi, Derya Caddesi, Cemile Hatun Camisi ve civarlarında su kesintisi yapılacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da Su Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement