Bursaspor-Çaykurspor Karşılaşmasından Notlar - Son Dakika
Güncel

Bursaspor-Çaykurspor Karşılaşmasından Notlar

Bursaspor'a Medipol Başakşehir karşılaşmasından sonra verilen ceza nedeniyle bugünkü Çaykur Rizespor maçında Maraton ve Güney Kale Arkası (Teksas) tribünlerine seyirci alınmadı.

05.03.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'a Medipol Başakşehir karşılaşmasından sonra verilen ceza nedeniyle bugünkü Çaykur Rizespor maçında Maraton ve Güney Kale Arkası (Teksas) tribünlerine seyirci alınmadı. Yeşil beyazlı ekip, bundan önce de Fenerbahçe maçını seyircisiz oynamıştı.

U 21 Ligi'nde liderliğe yükselen Bursaspor, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor'u 2-0 yendi. Yeşil beyazlıların gollerini ilk yarıda 12'nci dakikada Murat Eratay ile 28'inci dakikada Ekrem Kılıç attı. İki savunma oyuncusunun golleriyle maçı 2-0 kazanan Bursaspor, ligde üst üste dokuzuncu maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

HAKEMLERE PROTESTO

Karşılaşmayı izlemeye gelen az sayıdaki yeşil beyazlı taraftarlar, ısınmak için sahaya çıkan hakemleri protesto etti. Her iki takımın kalecileri maçın başlamasına 1 saat kala ısınmak için sahaya çıktı.

SERDAR AZİZ SÜRPRİZİ

Bursaspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yaklaşık 3 haftadır takımdan uzak kalan ve antrenmanlarda sadece düz koşu yapan kaptan Serdar Aziz'i Dany'nin cezalı olması nedeniyle Şamil ile birlikte ilk onbirde sahaya sürdü. Yeşil beyazlıların bir başka sakat ismi Tomas Sivok ise yedek kulübesinde kaldı. Hamzaoğlu, ön liberoda Jem Paul Karacan ile Faty'i oynatırken, Sercan Yıldırım'ı yedek bıraktı.

TEKSASLI EREN'E ALKIŞ

Çaykur Rizespor kadrosunda yer alan sol kanat savunucusu Eren Albayrak'a Bursasporlu taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. 'Teksaslı Eren' tezahüratlarının ardından Teksas Tribününe gelen Eren, yeşil beyazlı taraftarlara teşekkür etti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor-Çaykurspor Karşılaşmasından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement