Büyükşehir Belediye Başkanları, Kandıra Hindisini Tattı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediye Başkanları, Kandıra Hindisini Tattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu ve beraberindeki heyet, lezzetiyle ünlenen Kandıra hindisinin tadına baktı.

29.12.2013 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve beraberindeki heyet, lezzetiyle ünlenen Kandıra hindisinin tadına baktı.

Düzenlenen yemekte konuşan Karaosmanoğlu, Türkiye'nin iyi idare edildiği için bölgelerde bolluk ve bereketin hakim olduğunu belirterek, bazı mevkilerdeki eksikleri de tamamlayacaklarını kaydetti.

Genç nesillierin iyi yetiştirilmesi gerektiğini anlatan Karaosmanoğlu, "Bugün yetişenler bizim gibi zorluklar içinde yetişmedi. Bugün elimizde imkanlarımız var. Hükumetimiz bize imkan veriyor. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza bu imkanları sunmak, hepimizin görevi. İktidarı Allah'ın emrettiği şekilde insanların menfaatine kullanacaksın. Onurlu, şerefli bir hayat sunmak, insanları kölelikten kurtarmak görevimiz. Saflarımızı sıklaştıracağız. Bazı fitneler ve fesatlıklar bitecek, tamamen bitmese de yola gelecek" diye konuştu.

Türkiye'nin her zaman güçlü olması gerektiğini dile getiren Karaosmanoğlu, mazlum insanların Türkiye'den büyük beklentilere sahip olduğunu aktardı.

Programa AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Zeki Aygün ve İlyas Şeker, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ile diğer yetkililer de katıldı. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediye Başkanları, Kandıra Hindisini Tattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement