Büyükşehir'e Giresun'dan Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'e Giresun'dan Ziyaret

Büyükşehir\'e Giresun\'dan Ziyaret

Türk Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı İbrahim Ekiz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç'e nezaket ziyaretinde bulundu.

06.11.2018 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekiz, Manisa'daki değişimin ciddi anlamda görüldüğünü belirterek, Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Türk Sağlık-Sen Giresun Şube yönetimini ağırladı. Türk Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı İbrahim Ekiz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa'da bulunmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Akşam saatlerinde şehre gelmelerine rağmen yaşayan bir şehir gördüklerini belirten Ekiz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarının takdire şayan olduğunu söyledi. Ziyaretleri nedeniyle Ekiz ve yönetimine teşekkür eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde değişen ve gelişen bir Manisa için çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'e Giresun'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement