Büyükşehir Eğlenceyi Beypazarı ve Nallıhan'a Taşıdı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Eğlenceyi Beypazarı ve Nallıhan'a Taşıdı

Beypazarılı hanımlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Hanım Matinesi etkinliğinde sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile müziğin ve eğlencenin tadına varırken, Nallıhanlı hanımlar da Ankaralı Coşkun'u dinledi.

19.02.2014 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarılı hanımlar, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Hanım Matinesi etkinliğinde sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile müziğin ve eğlencenin tadına varırken, Nallıhanlı hanımlar da Ankaralı Coşkun'u dinledi. Hanım Matineleri kapsamında Beypazarı'nda yaşayan hanımlar Turan Düğün Salonu, Nallıhan'daki hanımlar da Aydın Düğün Salonu'nda eğlenceli saatler geçirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek de konuklar arasında bulunduğu Beypazarı etkinliğinde, Turan Düğün Salonu'nu tıklım tıklım dolduran kadınlar, sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün söylediği şarkılarla unutamayacakları bir gün yaşadı.

Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Arabesk türünün seçkin parçaları ile oyun havaları ve halayların sergilendiği programda son günlerin moda şarkılarından Ankara'nın Bağları da unutulmadı.

Programın onur konuğu olarak sahneye davet edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, şöyle konuştu: "Beypazarı'nda bu kadar çok sayıda hanımefendiyi bir arada görmek bir ilk sanıyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Demek ki Beypazarı'na daha büyük bir salon lazım. Bu salon gerçekten küçük, bunu eşime bildireceğim programlarına koysun." Daha sonra sahneye yanına gelen bir küçük kızı Beypazarı ve çevresindeki evlere yaptığı ziyaretlerde tanıdığını, güzel bir babaanneleri olan bu küçük kızın 4 kardeşi olduğunu ifade eden Nevin Gökçek, ziyaretleri sırasında karşılaştığı güleryüz ve misafirperverliği övgü dolu sözlerle anlattı.

Nevin Gökçek eğlenceye katılan Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp'in eşi Hamide Özalp'ı sahneye davet ederek çiçek armağan etti.

Nallıhan'da ise eğlenceye Ankaralı Coşkun damgasını vurdu. Ankaralı Coşkun "Ankara'nın bağları", "Bize her yer Ankara" adlı son dönemde dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra türkü, oyun havaları ve halaylarla Nallıhanlı hanımları coşturdu.

Her Hanımlar Matinesi'nde olduğu gibi Nallıhanlı hanımları da yalnız bırakmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından Nallıhan'da özellikle hanımları ilgilendirecek içerisinde Hanımlar Lokali'nin de bulunduğu bir Aile Yaşam Merkezi'nin açılacağı bilgisini de aldığını belirtti.

ÇEKİLİŞLE ARMAĞAN YAĞMURU

Her iki ilçede çekilişler ve armağan yağmuru program boyunca devam etti. Programların başında yapılan çekilişin ardından iki ilçede de 4'er şanslı bayan, Stil danışmanı Aysu Kaba'nın Still otobüsünde yer alarak cilt bakımı, makyaj yaptırma şansı ve vücut yapısına ve makyaja uygun bir elbise kazandı. Konser sonrasında şanslı konuklara elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı ve saç düzleştirici gibi eşyalar verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Eğlenceyi Beypazarı ve Nallıhan'a Taşıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement