Çan Şoförler Odasında Cemali Ergin Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Çan Şoförler Odasında Cemali Ergin Güven Tazeledi

Çan Şoförler Odasında Cemali Ergin Güven Tazeledi

Çanakkale'nin Çan ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odasında, iki adayın çekiştiği başkanlık seçimini Cemali Ergin kazandı.

13.01.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda iki adayın çekiştiği başkanlık seçimini Cemali Ergin kazandı.

Divan başkanlığını Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mustafa Vurucu'nun yaptığı Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın olağan kongresine 444 kayıtlı üyeden 402'si katıldı. Kardelen Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede başkanlık için dört dönemdir başkanlık görevinde bulunan Cemali Ergin'in hazırladığı liste ile Ahmet Kızılcık aday oldu. Kongrede Cemali Ergin, 238 oy alarak beşinci kez Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na seçildi. Başkan Ergin'in listesinden Yılmaz Doğan, Ahmet Gezer, Hüsamettin Demir, Ergün Yılmaz, Ferdi Dalkır ve Gökhan Durmaz yönetim, Mesut Arıkan, Ceyhun Önder ve Aykut Patlar da denetim kurulu üyeliklerine seçildi. Diğer aday Ahmet Kızılcık 162 oy alırken, 2 oy geçersiz sayıldı. Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Çan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemali Ergin, "Kardeşlik havası içinde geçen seçimlerden dolayı Çanlı şoför esnafına teşekkür ederim. Birlik beraberliğimiz dostane bir şekilde tatlı bir rekabet yaparak göstermiş olduk. Seçimlerin Çan ilçemize ilimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çan Şoförler Odasında Cemali Ergin Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement