Çankaya'da İlk Kutlama Çayyolu'nda Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Çankaya'da İlk Kutlama Çayyolu'nda Yapıldı

Çankaya\'da İlk Kutlama Çayyolu\'nda Yapıldı

Çankaya Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Çayyolu Ata Park’ta düzenlenen törenle başladı.

19.05.2017 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Belediyesinin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Çayyolu Ata Park'ta düzenlenen törenle başladı.

Çankaya'da 19 Mayıs Bayramı ilk kutlama etkinlikleri sabah saat 10.00'da Çayyolu Ata Park'ta yapıldı. Çankaya Belediyesi, Çayyolu Platformu, Atatürkçüler Derneği, Çayyolu CHP temsilciliği tarafından Atatürk anıtına çelenk bırakma töreniyle başlayan etkinlik, bandolu yürüyüşle sona erdi.

Gençlik adına törende konuşan Işıkhan Kaya, bu 19 Mayıs'ta Atatürk'ü anma kısmının daha çok önem taşıdığına dikkat çekerek, "Atatürk'ün manevi şahsiyetine, ilke ve değerlerine saldırıların giderek arttığı bir dönemde gençlik Atatürk'ü daha çok anmak ve anlamak durumundadır" diye konuştu.

Birçok sivil toplum kuruluşunun ve çok sayıda Çayyolu sakininin katıldığı tören, yağmurlu havaya rağmen oldukça coşkulu geçti. Törene Çankaya Belediye Başkan Yardımcıları Anıl Sevinç ve Yasemin Asil, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli'nin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi de katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çankaya'da İlk Kutlama Çayyolu'nda Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement