Carousel Avm Generali Sigorta Güvencesi Altında - Son Dakika
Güncel

Carousel Avm Generali Sigorta Güvencesi Altında

Carousel AVM yangından teröre, deprem, fırtına gibi doğal afetlere karşı geniş bir kapsamda 15 yıldır Generali güvencesi altında.

11.02.2014 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Generali Sigorta Carousel AVM işbirliği 15 yıldır devam ediyor.

Dünyanın önde gelen sigorta şirketlerinden Generali, İstanbul'un önde gelen alışveriş merkezlerinden Carousel AVM ile 15 yıldır çözüm ortağı olarak işbirliğine devam ediyor.

Carousel AVM'nin sigorta poliçesi her türlü zarar kaybına karşın geniş bir çerçevede hazırlanıyor. Generali Sigorta Genel Müdürü Mine Ayhan, Carousel AVM gibi İstanbul'un en çok ziyaretçi çeken alışveriş merkezlerinden birini 15 yıldır Generali güvencesi altına almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Generali Genel Müdürü Mine Ayhan; "Carousel AVM için riskler; Yangın Sigortası Genel Şartları çerçevesinde yangın, yıldırım, infilak, duman, fırtına, deprem ve yanardağ püskürmesi, dahili su, tank veya borudan su sızıntısı, sel-su baskını, kötü niyetli hareketler, grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri, terör, kara taşıtları, hava taşıtları, kar ağırlığı, dolu, yer kaymasından kaynaklı fiziksel ziya ve hasarlar, yangına bağlı kar kaybı" gibi risklere karşı korumakla birlikte Alışveriş merkezini geniş bir kapsamda güvence altına almaktayız."dedi.

Generali Sigorta daha önce Bolu Dağı Tüneli, Marmaray, Ilısu Barajı gibi Türkiye için önemli büyük projeleri sigortalamıştı.

Dünyaca ünlü markaların bulunduğu mağazalarıyla, modanın; fast food, cafe ve restaurantlarıyla, lezzetli anların; merkeze adını veren atlıkarıncası, oyun alanları ve sinemalarıyla eğlencenin; ileri teknoloji donanımlı yapısı, gürültüyü önleyen akustik sistemiyle, rahatlığın keyfini bir arada yaşatan Carousel tam 18 yılı geride bıraktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Carousel Avm Generali Sigorta Güvencesi Altında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement