Cem Boyner'den Darbe Girişimine İlişkin Açıklama - Son Dakika
Ekonomi

Cem Boyner'den Darbe Girişimine İlişkin Açıklama

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Cem Boyner, 15 Temmuz’da başarısız olan darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.

19.07.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Cem Boyner, 15 Temmuz'da başarısız olan darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Cem Boyner, 15 Temmuz'da başarısız olan darbe girişimine ilişkin açıklama yayımladı. Boyner açıklamasında "15 Temmuz darbe girişimine halkımızın, devletimizin ve sivil kurumlarımızın gösterdiği direnç, ülkemizin demokrasiye, iç huzura ve hukuk devletine sahip çıkması adına büyük bir kazanımdır" ifadelerini kullandı.

Boyner'in yaptığı açıklama şu şekilde:

"Türkiye Cumhuriyeti tarihinde askeri darbeler demokratik gelişimimize, iç barışa ve hukuk devletine en büyük zararı vermiştir. 15 Temmuz darbe girişimine halkımızın, devletimizin ve sivil kurumlarımızın gösterdiği direnç, ülkemizin demokrasiye, iç huzura ve hukuk devletine sahip çıkması adına büyük bir kazanımdır.

Bugünlerin akıl ve sağduyu ile aşılması, barış ve huzur dolu günler getirecektir. Demokrasi şehitlerimizin yakınlarına baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Biz, Boyner Grup olarak ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişimine  katkı sağlamak  için yatırımlarımıza ve çalışmalarımız ara vermeden, güçle ve inançla devam edeceğiz". - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Cem Boyner'den Darbe Girişimine İlişkin Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement