Çerçioğlu'na Ziyaretçi Akını - Son Dakika
Güncel

Çerçioğlu'na Ziyaretçi Akını

Çerçioğlu\'na Ziyaretçi Akını

Nazilli'de geçirdiği trafik kazasında yaralanan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, İncirliova...

14.03.2012 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de geçirdiği trafik kazasında yaralanan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, CHP Aydın İl Başkanı Hulusi Şahinci, İncirliova Belediye Baykanı Fadime Orbay, çevre ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer hastanede ziyaret etti.

Ziyaret sonrdası acil servis önünde bir açıklama yapan Vali Kerem Al, Çerçioğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğunhu belirterek, Burnunda kırık var. Ama genel olarak sağlık durumu iyi. Gerekli müdahaleler yapılıyor dedi.

HAVA YASTIKLARI AÇILMAMIŞ

Aydın İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ise, kazanın Fiat Doblo tipi bir otomobilin sıkıştırması sonucu meydana geldiğini belirterek, Otomobil sürücüsü gözaltında. Kazaya bu otomobilin neden olduğunu belirledik. Kaza sırasında makam aracındaki hava yastıklarının hiçbiri açılmamış. Bunun nedeni araştırıyoruz dedi.

Öte yandan kaza anında Çerçioğlu'nun makam aracında, yanında Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit'in de olduğu öğrenildi. Akşit ise kazadan yara almadan kurtulduğu belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çerçioğlu'na Ziyaretçi Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement