Çerkezköy'de CHP'liler Ön Seçim İstedi - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'de CHP'liler Ön Seçim İstedi

Çerkezköy\'de CHP\'liler Ön Seçim İstedi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

03.02.2015 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk ve Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, genel seçimlerde parti örgütünün ön seçim istediğini dile getirdi.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, yerel seçimlerde CHP'nin gösterdiği başarıyı hatırlattı. 30 Mart yerel seçimlerinde çok çalışan, genç ve dinamik bir belediye başkanı olarak tarif ettiği Vahap Akay ile Çerkezköy'de CHP iktidarını buluşturduklarını anlatan Öztürk, "Çalışkan Belediye Başkanımız Vahap Akay ile 5 sene içerisinde Çerkezköy'de çok güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla seçimlerde verdiğimiz sözleri bir bir 5 sene içerisinde yerine getireceğiz" diye konuştu.

Yerel seçimlerde gösterilen başarının 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde de CHP adına tekrar edileceğine vurgu yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztük, "Yerel seçimlerde 12-0 yapmış Tekirdağ örgütü sonuna kadar ön seçim ve sandık diyor. Ön seçim Cumhuriyet Halk Partisi'ne hareket getirecektir. Aday adaylarının da yapacağı katkılar ve emekler sayesinde CHP iktidara yürüyecektir. Artık halk soygundan, talandan bıktı. Yereldeki başarımızı genele taşımak için çalışacağız. Tekirdağ'da 12-0 yapan belediye başkanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"YENİ İLÇE BİNASI ÖRGÜTE GÜÇ KATACAK"

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin yeni hizmet binasının Çerkezköy örgütünün gücüne güç katacağını, önümüzdeki genel seçimlerde yerel seçimlerden daha başarılı olunacağını ifade ederek, "Çerkezköy'de bir ön seçim yapıldı. Belediye başkan adayımız tespit edildi. Belediye başkanı, ilçe örgütü ve diğer arkadaşlarımız Çerkezköy'de çok iyi bir sonuç aldı. Kendilerini kutluyoruz. Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde de en iyi sonucu alacaklarına inanıyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy'ün Cumhuriyet Halk Partisi'ne yakışır bir ilçe binasına kavuştuğunu ifade etti.

CHP'nin birlik ve beraberlik içinde olduğu zaman başaramayacağı hiçbir zorluk olmadığını dile getiren Tekirdağ Büyükçehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "30 Mart'ta olduğu gibi kazanabiliriz. Hatta bir mucize de gerçekleştirir. Tekirdağ'da en az 4 milletvekili çıkaracağız, bundan şüpheniz olmasın" dedi. Başkan Albayrak konuşmasına şöyle devam etti: "12 yıldır AKP iktidarı içerisinde görünen o ki CHP iktidarına şiddetle ihtiyaç var. Bunu icraatlarıyla ispatladılar. Daha önceleri aklımızdan geçmeyen, konuşulması bile bizi inciten olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Türkiye'de insanların daha mutlu olması için CHP iktidarına mutlaka ihtiyaç vardır"

10 ay önceki heyecanının devam ettiğini vurgulayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "10 ay evvel CHP 30 Mart'ta Tekirdağ'da nasıl iktidara geldiyse, 7 Haziran'da da aynı şekilde iktidara gelecektir, Çerkezköy, Tekirdağ'ın 3'üncü büyük ilçesi. Çerkezköy Belediyesi'ni bazı sıkıntılarla teslim aldık. Tekirdağ'ın 10 ilçesinin borcu kadar borçlu bir Çerkezköy Belediyesi teslim aldık. Mali anlamdaki güçlüklere rağmen 10 aylık dönem Çerkezköy Belediyesi adına hazırlık dönemi oldu. 30 Mart yerel seçimleri öncesinde konuştuklarımız, Çerkezköy adına koyduğumuz hedeflerin tamamını ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Konuşmasında kendisinin ön seçimden çıktığını hatırlatan Başkan Akay, milletvekili seçimleri için de örgütün ön seçim istediğini söyledi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından yeni binanın açılışı kurdelesi kesildi. Ardından davetliler yeni ilçe binasını gezdi. Açılış törenine CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Hasan Demir, İsmail Doğaroğlu, Recep Palabıyık, Metin Dönmez, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Selda Karacalar, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ile birlikte çok sayıda partili katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'de CHP'liler Ön Seçim İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement