Ceyda Çetin Erenler: Yarınların Güçlü Türkiye'sini Birlikte İnşa Etmek İçin Vakit Türkiye Vakti - Son Dakika
Güncel

Ceyda Çetin Erenler: Yarınların Güçlü Türkiye'sini Birlikte İnşa Etmek İçin Vakit Türkiye Vakti

Ceyda Çetin Erenler: Yarınların Güçlü Türkiye\'sini Birlikte İnşa Etmek İçin Vakit Türkiye Vakti

AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı Ceyda Çetin Ererler, Aslanapa ilçesi ile ilçeye bağlı Yalnızsaray ve Pınarbaşı köylerini ziyaret etti.

05.06.2018 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Adayı Ceyda Çetin Ererler, Aslanapa ilçesi ile ilçeye bağlı Yalnızsaray ve Pınarbaşı köylerini ziyaret etti.

Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Erenler, "Yarınların güçlü Türkiye'sini birlikte inşa etmek için vakit Türkiye vakti" dedi.

Ceyda Çetin Erenler, "Birlik beraberlik içinde, Güçlü Türkiye, Güçlü Kütahya, Güçlü Devlet, Güçlü Millet için Aslanapa ilçemiz, Yalnızsaray ve Pınarbaşı köylerimizde hemşehrilerimizle 24 Haziran da sandıkta gücümüzü göstereceğimize söz verdik.Aslanapa ilçemizde hemşehrilerimize hitap ederek, Cumhurbaskanlığı ve genel seçimleri için desteklerini istedik.Aslanapalı hemşehrilerimiz, yarınların güçlü Türkiye'sini birlikte inşa etmek için Vakit Türkiye Vakti diyor" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceyda Çetin Erenler: Yarınların Güçlü Türkiye'sini Birlikte İnşa Etmek İçin Vakit Türkiye Vakti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement