Kılıçdaroğlu, CHP MYK üyelerinin istifası sonrası İmamoğlu ile görüştü - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu, CHP MYK üyelerinin istifası sonrası İmamoğlu ile görüştü

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nun 4.5 saat süren toplantısının ardından tüm MYK üyeleri istifa etti. MYK toplantısının öncesinde İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile görüşen Kılıçdaroğlu, toplantının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

01.06.2023 19:47  Güncelleme: 21:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçimlerde hüsrana uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) hareketlilik sürüyor. Bugün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Merkez Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirerek CHP'de kritik bir zirve yapıldı. Toplantının ardından açıklama yapılmazken MYK üyelerinin tamamı istifa etti. Kemal Kılıçdaroğlu istifaları onayladı.

KILIÇDAROĞLU-İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

MYK toplantısının öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile genel merkezde bir görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, toplantının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından açıklama yapılmadı.

İMAMOĞLU 'DEĞİŞİM' MESAJI VERMİŞTİ

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor" demişti. Umutsuzluğa kapılmama çağrısı yapan İmamoğlu, "Unutmayın; Değişmeyen tek şey değişimdir" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'DE İMAMOĞLU SESLERİ

İmamoğlu'nun değişim mesajı CHP Genel Başkanlığı'na aday olacağı şeklinde yorumlandı. Parti içinde de İmamoğlu sesleri yükselirken, seçimi kaybeden Kılıçdaroğlu'nun yerine İmamoğlu'nun gelmesi kulislerde konuşuluyor.

Kılıçdaroğlu, CHP MYK üyelerinin istifası sonrası İmamoğlu ile görüştü

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu, CHP MYK üyelerinin istifası sonrası İmamoğlu ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • suna genç: vay be parti de onca sene hizmet edenler varken buna hesap veriyor 170 28 Yanıtla
    Eski Tüfek.: Aklın sıra muhalefeti dizayn etme telaşındasın ,dikkate alınmıyacağını bilmen gerekli.. 2 0 Eski Tüfek.: Demokrasi size ters geliyor herhalde ,bu yüzden konuyu böyle yakalamanız normal ,kasıtlı karşı propaganda telaşınızı da anlıyorum.... 1 1
  • Ekrem Korkmaz: Reis çok büyük siyasetçi , dünya lideri Sayın Erdoğan. 10 3 Yanıtla
  • Yücel Uygun: Biz sizi istiyoruz cunku herdefasinda kazanan taraf biz oluyoruz 8 2 Yanıtla
  • Tuncay Türkmen: Bence chp kökünden değişmesi lazım kılıçtaroglu artık bıraksın 20 tane secim kaybettin daha ne duruyosun gelmiş 80 yaşına git torun sev 4 1 Yanıtla
  • Ekrem Korkmaz: Yüzde yüz İmamoğlunu Reis Chp nin başına getirecek! Kuran okuyan adam gelecek Chp nin başına ,dilek olay. 0 0 Yanıtla

Advertisement