Chp: Gökçek'in Adamları ile Aski'nin Demokrasiden Nasibi Almamış Personeli Partililerimize Saldırdı - Son Dakika
Güncel

Chp: Gökçek'in Adamları ile Aski'nin Demokrasiden Nasibi Almamış Personeli Partililerimize Saldırdı

Chp: Gökçek\'in Adamları ile Aski\'nin Demokrasiden Nasibi Almamış Personeli Partililerimize Saldırdı

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, ASKİ'nin üç günü bulan su kesintisini protesto etmek istediklerini belirtirken, "İlçe Başkanı Mehmet Perçin tarafından okunan basın açıklamasının ortasında Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek'in adamları ile ASKİ'nin"...

21.10.2013 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı, ASKİ'nin üç günü bulan su kesintisini protesto etmek istediklerini belirtirken, "İlçe Başkanı Mehmet Perçin tarafından okunan basın açıklamasının ortasında Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek'in adamları ile ASKİ'nin demokrasiden nasibi almamış personeli partililerimize saldırarak basın açıklaması dağıtmaya çalışmışlardır" açıklamasında bulundu.

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada ASKİ'nin vatandaşlara haber vermeden üç günü bulan su kesintisini protesto etmek amacı ilke CHP Çankaya İlçe Başkanlığı'nca ASKİ Genel Müdürlüğü önünde bir basın açıklaması yapılmak istendiği belirtili. "İlçe Başkanı Mehmet Perçin tarafından okunan basın açıklamasının ortasında Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek'in adamları ile ASKİ'nin demokrasiden nasibi almamış personeli partililerimize saldırarak basın açıklaması dağıtmaya çalışmışlardır" denilen açıklamaya göre, tüm bu engellemelere rağmen basın açıklamasını tamamlayan Perçin, AK Parti'nin ileri demokrasi anlayışının belli olduğunu ve bu durumu yadırgamadığını ifade etti.

-"BELEDİYE BİR GECEDE ODTÜ ARAZİSİNE GİRİYOR DA POMPA İSTASYONUNDAKİ ARIZAYI MI GİDEREMİYOR?"-

CHP'li Perçin su kesintisine ilişkin yaptığı açıklamada ise Ankara'nın kalbi Çankaya'da üç gündür su kesintisi yaşandığına işaret ederek, "Çankayalılara önceden haber verilmeden yapılan su kesintisi, üçüncü gününde artık akıllara soru işareti olarak yer etmiştir. Acaba ASKİ daha geçen ay günler süren su kesintisini bu ay da yaparak geleneksel su kesintisi günlerini mi başlatmıştır. Arıza onarım bahanesiyle bayram sonu Ankara'ya dönen Çankayalıları sürprizle karşılayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bir gecede ODTÜ arazisine girerek amacına ulaşabiliyor da pompa istasyonundaki arızayı mı gideremiyor?" dedi.

Perçin, "Gece yarısı ODTÜ baskınını gerçekleştiren belediye ekiplerinin kendisine de sürpriz yaptığını iddia eden Melih Gökçek, kentine sahip çıkan Çankayalıları arıza onarım bahanesiyle su kesintisi yaparak cezalandırmak mı istemektedir?" derken, açıklamasını şöyle sürdürdü:

-"SENİN CEZANI ÇANKAYALILAR, ANKARALILAR KESECEK"-

"Ankara'nın parasını pulunu sonuna kadar tüketen, yetmezmiş gibi uçuk su faturalarıyla Ankaralıları canından bezdiren Melih Gökçek, ODTÜ arazisine girecek güce sahip de, olabileceği önceden tahmin edilen ve buna göre bir planının programının olması gereken arızaları giderecek güce mi sahip değil?

Kaldı ki son teknoloji donanımlarıyla övünen Ankara Büyükşehir Belediyesi, arızasını 3 gündür gideremediği pompa istasyonunda nasıl bir teknoloji kullanmaktadır?

9 günlük tatil sonrası mesaisine gidecek Çankayalıları, susuz bırakan, bir bardak suya, ıslak mendillerle temizliğe mahkum eden Gökçek, bir türlü oy alamadığı Çankaya'ya ceza mı kesmektedir?

Yoksa ASKİ'nin sitesinde arıza ha düzeldi ha düzelecek, su ha verildi ha verilecek diyerek Çankayalılarla dalga mı geçmektedir.

Üstelik su dağıtımında yetki tamamen kendisindeyken telefonla ASKİ'yi arayan vatandaşları Çankaya Belediyesi'ne yönlendiren ve Çankaya Belediyesi ile vatandaşları karşı karşıya getirmeye çalışan Büyükşehir Belediyesi'nin Çankaya'ya kastı var mıdır yok mudur? Bunu sorgulamak lazım.

Sayın Melih Gökçek, sen ne yaparsan yap Çankayalılar Ankara sevdasından, kentine sahip çıkmaktan vazgeçmeyecektir. Sen her ne kadar iktidar partine şirinlik yapmaya çalışırsan çalış, Çankaya'yı her fırsatta cezalandırmaya çalışırsan çalış, senin cezanı da Çankayalılar, Ankaralılar kesecektir."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp: Gökçek'in Adamları ile Aski'nin Demokrasiden Nasibi Almamış Personeli Partililerimize Saldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement