CHP Heyeti Karapınar'da Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Heyeti Karapınar'da Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Heyeti Karapınar\'da Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman teşkilatı ve milletvekili adayları Karapınar Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

24.10.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman teşkilatı ve milletvekili adayları Karapınar Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Milletvekili adayları Sıdık Şahin, Fatma Ulubey, Deniz Çakmak, Hakan Kılıç, Zeynep Saya esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP heyeti Karapınar Caddesi üzerinde vatandaşlara ve esnafları CHP'nin seçim beyannamesini dağıttı. Cadde üzerindeki esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılayan CHP heyeti, 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşmanın kendilerini ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getirerek, "Halkımızın yoğun ilgisi ve alakasıyla karşılaşmak bizleri memnun ediyor. 1 Kasım seçimlerinde CHP Adıyaman'da yine milletvekili çıkaracak. 7 Haziran seçimlerine göre, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşların yoğun ilgi var" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Heyeti Karapınar'da Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement