CHP'li Akpınar'dan Birlik Mesajı: "Birbirimize Sahip Çıkmalıyız" - Son Dakika
Yerel

CHP'li Akpınar'dan Birlik Mesajı: "Birbirimize Sahip Çıkmalıyız"

CHP\'li Akpınar\'dan Birlik Mesajı: "Birbirimize Sahip Çıkmalıyız"

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyakalılarla buluştu.

19.02.2014 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyakalılarla buluştu. Akpınar, "Birbirimize sahip çıkmalıyız. Birbirimze sahip çıkmak ülkeye sahip çıkmaktır diyerek birlik mesajı verdi.

İlk olarak Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'ı makamında ziyaret eden Akpınar, ardından belediye binası önünde kendisini bekleyen parti yetkilileri ile bir araya geldi. Partililerle İlçe binasına yürüyen Akpınar'a CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de eşlik etti. İkili çarşı boyunca esnafı ve vatandaşları selamladı, karanfil dağıttı. Vatandaşların 'Hüseyin Mutlu, Karşıyaka mutlu' 'Halkçı Başkan Hüseyin Mutlu' ve 'Kaf-Sin - Kaf' sloganları ataraken, meşaleler yakarak da Akpınar'a destek verdi. İlçe binası önüne gelen Akpınar ve partililer güvercin uçurdu. Akpınar'ı yalnız bırakmayan isimler arasında PM Üyesi Nazik Işık, CHP İzmir eski İl Başkanları Selçuk Ayhan, Rıfat Nalbantoğlu, Konak eski ilçe başkanı Aytekin Tunus da yer aldı.

"YANLIŞ YAPARSAN KULAĞINI ÇEKERİZ"

Karşıyaka'da CHP bayrağının dalgalanmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Durak, "Bizden sonra gelen arkadaşımıza zirvede bu bayrağı teslim ettik. Hüseyin arkadaşımız bayrağı başarıyla taşımaya devam edecek. Bugüne kadar onurumla mücadele ettim. Ailem partili arkadaşlarım en ufak şaibeye bulaşmadı. Önümüzdeki süreçte CHP aynı güzellikleri bize yaşatacak. 30 Mart'tan sonra CHP'nin bir neferi olarak partim adına mücadele etmeye devam edeceğim.Biz inanılmaz işler başardık. Daha iyilerini kendisinden bekliyoruz. Yanlış bir şey yaparsa kulağını çekeriz" dedi. Durak 2009'da meclis üyeliklerinde 34'e üçlük bir sonuç olduğunu ancak 30 Mart'ta 37'ye sıfırlık bir zafer beklediğini ifade etti.

"ÇITAYI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ"

Karşıyaka Belediye Başkan adayı Akpınar da görevi partinin en başarılı başkanları arasında gösterilen Cevat Durak'tan almasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Durak'ın sosyal belediyecilik adına çok önemli hizmetler yaptığını belirten Akpınar, "Biz bu ülkeye hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. Hep 'Siyasete ne verebiliriz' dedik. Bu anlayış devam edecek. Kendisinin bıraktığı yerden çıtayı daha da yükselteceğiz. Sosyal demokrat belediyeciliği harfi harfine uygulayacağız. Gezi direnişi ayakkabı kutusuna sıkışmış bu iktidara izin vermeyin. Birbirimizle kavga etmeyin kol kola girin sıkı sıkıya durun dedi. Biz de bunu yapacağız. 30 ilçemizin tamamında seçimi kazanacağız" diye konuştu.

'BÜYÜK OY FARKIYLA İKTİDAR OLACAĞIZ'

Seçim çalışmalarına başladıklarını ifade eden CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ise, "Hüseyin arkadaşımızla birlikte seçim çalışmalarını yürüteceğiz. Karşıyakamıza 2 dönem hizmet etmiş değerli başkan Cevat Durak'ta bize destek olursa çok memnun oluruz. 8 Şubat'ta eğilim yoklaması yapıldı. 9'unda adayımız açıklandı. Adayımıza ve meclis üyesi adaylarımıza yardımcı olacağız. Hep beraber çalışarak CHP'yi yine büyük oy farkıyla Karşıyaka'da iktidar yapacağız" dedi.

"AKPINAR'I KARŞIYAKALILARA EMANET EDİYORUM"

CHP İl Başkanı Ali Engin de Cevat Durak'a teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Karşıyakalı Akpınar'ı siz Karşıyakalılara emanet ediyorum. 90 yıllık CHP yeni filizler vererek yoluna devam edecek. 15 ilçede değişim yaşandı. İki kadın belediye başkan adayımız da var. Bununla gurur duyuyoruz. 8 ilçede genç isimler adayımız oldu. Hepsi becerikli, namuslu, Atatürkçü, dürüst isimler. İzmirlilerin onlara sahip çıkacağını düşünüyorum. Oybirliğiyle Hüseyin Mutlu Akpınar'a, Aziz Kocaoğlu'na oy vereceklerine inanıyorum. 2015 genel seçimlerinde iktidara geleceğiz. İzmir'den en az iki bakanımız olacak. Güçlü bir Türkiye yaratacağız. İtilip kakılan değil, varlık içinde birlik içinde bir Türkiye olacak."

"BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKALIM"

Engin'den sonra konuşma yapan Akpınar da "Bugün karşınızdaysam bu sizlerin başarısıdır, alın terinin başarısıdır. Bu partide gece gündüz çalışıp partinin afişini asan genç arkadaşların sorumluluğunu taşıyorum. Evlerinde yemeğini pişirmeyen gelip parti için çalışan annelerin sorumluluğunu taşıyorum. İzmir'e karşı sorumluyum. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Birbirimize sahip çıkmalıyız. Birbirimze sahip çıkmak ülkeye sahip çıkmaktır. Bugün ülkeyi acemi bir şoför yönetiyor. Devrildi mi otobüs hiç kimsenin kurtulma şansı yok. O yüzden bu seçimler çok önemli. Yerel yönetim anlayışımızda insan önemli. Ben yaparım oldu bitti yok. Bizim yerel yöneticilik anlayışımızın temelinde ortak akıl yatıyor. Bu kente bir şeyler katmak isteyen çivi çakan herkesin kulu kölesiyim" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Akpınar'dan Birlik Mesajı: 'Birbirimize Sahip Çıkmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement