CHP'li Tüm'den Hes Tepkisi - Son Dakika
Politika

CHP'li Tüm'den Hes Tepkisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, “Eğer bir canlı türünü yok ederseniz, bir diğerini de yok etmiş olursunuz. Bu yüzden toprağın üstü altından, derelerin yatakları HES’lerden daha önemlidir” dedi.

14.06.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, "Eğer bir canlı türünü yok ederseniz, bir diğerini de yok etmiş olursunuz. Bu yüzden toprağın üstü altından, derelerin yatakları HES'lerden daha önemlidir" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Mehmet Tüm, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesinin Arttırılması Kanun Tasarısı'ndan zeytin ile ilgili düzenlemenin çıkartıldığını hatırlatarak, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Tüm, doğanın bir bütün olduğunu söyleyerek, "Doğadaki her canlının yaşamı bir diğerinin yaşam sigortasıdır. Eğer bir canlı türünü yok ederseniz, bir diğerini de yok etmiş olursunuz. Bu yüzden toprağın üstü altından, derelerin yatakları HES'lerden daha önemlidir. Demokratik ve çağdaş toplumlar artık çevreciliği, doğal dengenin korunmasını bir devlet politikası olarak çoktan benimsemişlerdir" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Tüm'den Hes Tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement